Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de Mustafa öldü mü? Asiye’nin feryadı yürekleri dağladı!

Sen Anlat Karadeniz’de Mustafa öldü mü? Asiye’nin feryadı yürekleri dağladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisinin başrol oyuncularından Mustafa karakterine hayat veren Sinan Tuzcu, başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmekteydi.

Öykü Gürman’ın canlandırdığı Asiye’nin kocası olarak uzun süredir dizide ana karakterlerden olan Mustafa, teknesiyle Karadeniz’e açıldı. Ancak tekne denizde kayboldu. Sahil Güvenlik’in aramalarından 2 ceset bulundu. Peki bu cesetler kime aitti? Bunlardan birisi Mustafa olabilir mi? Bu sorunun yanıtı 51. bölümde ortaya çıkacak. Ancak Asiye’nin feryatları dizinin takipçilerini bir hayli etkiledi. Öykü Gürman yine oyunculuğu ile mest etti. Öykü Gürman’ın etkileyici sahnesini videodan izleyebilirsiniz.

Mustafa gitmeden önce Tahir’i aramış ve “Hakkını Helal Et” diye konuşmuştu. Genco’nun oyununa geldiği sanılan Mustafa’nın ölüp ölmediği belli değil. Ancak Sinan Tuzcu gibi başrolde yer alan önemli bir ismin canlandırdığı karakterin ölmesi beklenmiyor. Dizinin takipçileri de sosyal medyadaki yorumlarında Mustafa’nın ölmemesi gerektiği fikrinde birleşmiş durumdalar.

Neler olacağını Sen Anlat Karadeniz dizisinin 8 Mayıs Çarşamba günü ekrana gelecek 51. bölümde ortaya çıkacak.