Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de Nefes ile ilgili ince mesajı İrem Helvacıoğlu anlattı!

Sen Anlat Karadeniz’de Nefes ile ilgili ince mesajı İrem Helvacıoğlu anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sen Anlat Karadeniz’de İrem Helvacıoğlu’nun makyajı ile verilen mesaj! Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterine hayat veren ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, youtube kanalında Makyaj Şehirde programında Alp Kavasoğlu’nun konuğu oldu.

Dizide Nefes’in yaptığı makyajın sezonlara göre farklılık gösterdiğini anlatan İrem Helvacıoğlu,bunun da hikayenin gidişatına ve Nefes’in ruh haline göre belirlendiğini ifade etti.

Helvacıoğlu, Nefes’in makyajının 2 sezon için farklılık gösterdiğini ve bunu da özellikle yaptıklarını anlattı.

“Sette çok soft bir makyaj yapıyoruz. Sonuçta günlük bir şey. Aslında sadece rengi dengeleyebilmek için yapıyorum.Kaşım düzgün dursun, kirpiklerim düzgün dursun.Yani düzgün bir şey yaratmaya çalışıyoruz.Şu anda iki sezon arasında bir fark var. Kendini daha iyi hisseden, daha düzgün görünen, daha bakımlı…

Ya da şöyle ayırmam lazım, artık her şeyi salmış ve sadece kendini çocuğuna adamış bir hayatta, bir şekilde o cehennemden kurtulmaya çalışan kadından ziyade, bir yerden sonra kendini iyi hisseden ve kendini iyi hissetmek için makyaj yapan bir kadın haline geldi.Az ama bir renk gelen,bir canlanma hissettiren bir şey yapıyoruz. Aslında kendi rengiymiş, kan gelmiş gibi olmasını sağlayacak bir şey yapmaya çalışıyoruz.”