Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de Nefes ve Tahir’den çok Mustafa ve Asiye’yi konuşur olduk…

Sen Anlat Karadeniz’de Nefes ve Tahir’den çok Mustafa ve Asiye’yi konuşur olduk…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz

Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, yayınlandığı ilk günden beri Nefes ve Tahir’in imkansız gibi görünen aşkları karşısında izleyici adeta ekran başında eriyip gidiyor. Nefes’in yaşadığı dramı iyice içselleştiren Tahir, ona sahip çıkmak ve acılarını dindirmek için didinip duruyor.

Tahir ve Nefes, bu süreçte birbirlerine fena halde tutuldular. Aralarında geçenler, yaşadıkları olaylar onları daha da birleştirdi. Artık kavuşmasını bekleyen izleyenler için Nefes ve Tahir aşkının mayası tuttu.

Ancak dizide bir başka aşk var ki zaman zaman Nefes ve Tahir aşkının önüne geçiyor. Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları Mustafa ve Asiye arasında geçen tatlı atışmalar, kavgalar ve cilveleşmeler, ekran başında diziyi izleyenlere bambaşka bir duygu yaşatıyor.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLA

Oyunculuklarıyla Sen Anlat Karadeniz izleyicilerinin gönüllerini çelen Tuzcu ve Gürman, Asiye ve Murat olarak adeta üzerine yeni bir dizi çekilecek karakterler oluşturdular.

Sen Anlat Karadeniz'de Nefes ve Tahir'den çok Mustafa ve Asiye'yi konuşur olduk... 7

Geçtiğimiz bölümlerde Mustafa’nın Yiğit’i Vedat’a vermesinden sonra ona cephe alan Asiye’nin isyanı öyle büyüdü ki evde grev yapmaya kadar gitti. Mustafa, Asiye’yi günlerce pencereden bir saniye baksın diye bekledi. Birbirlerine deli gibi aşık çiftin bu dargınlıkları Mustafa’nın Yiğit’i araba kazasında canını hiçe sayarak kurtarmasıyla son buldu da rahatladık adeta. Sen Anlat Karadeniz’in dramatik hikayesinin yanında Mustafa ve Asiye, aşkları ve eğlenceli halleriyle ekran başındakilere nefes aldırıyor.

Konuyla ilgili Posta’daki yazısında Mesut Yar da şöyle yazıyor: “Osman Sınav hocanın “Sen Anlat Karadeniz” dizisinden Mustafa ve Asiye sahnelerini cımbızlayarak ayrı bir dizi çıkarmasını diliyorum. Hakikaten kafa dağıtıp, neşe bulduracak “sinema karakterleri” gibiler…”

Hakikaten, her bölümde ayrı bir didişme yaşayan çift, aynı zamanda birbirlerine derin bir aşkla da bağlı karı-koca olarak ekran başındaki izleyici için adeta başka bir dizi izliyormuş izlenimi yaratıyorlar.