Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de Nefes’in acısına yeni bir acı daha ekleniyor!

Sen Anlat Karadeniz’de Nefes’in acısına yeni bir acı daha ekleniyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin nihayet 14. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Vedat’ın Yiğit’i alıp gitmesinden sonra oğluna kavuşmayı dört gözle bekleyen gözü yaşlı Nefes’e, bir baskı da Tahir’in ailesinden gelecek.

Tahir ile birlikte olmasını istemedikleri Nefes’e, Saniye  ve Mustafa, Yiğit’i istiyorsa Tahir’den uzak durması gerektiğini söylüyorlar.

Tahir’in Nefes’i ne olursa olsun bırakmayacağını söylemesinden sonra tek çarenin Nefes’in Tahir’i bırakması gerektiğini söyleyerek ona bir acı daha yaşatıyorlar.

Sen Anlat Karadeniz'de Nefes'in acısına yeni bir acı daha ekleniyor! 7

Ne yapacağını bilemeyen Nefes, Asiye’ye koşuyor. Onu bir tek anlayan kişi olarak Asiye’nin omuzunda ağlıyor.

Bu sırada Tahir de “Ölürüm de senden vazgeçmem” deyince, Nefes’in “Oğlumuz için” sözleri üzerine Tahir’in eli kolu bağlanıyor. Nefes’in tek çaresi, yine Tahir’in onu anlamasından geçiyor!

Görünen o ki  yeni bölümde çok ağlatacak sahnelerle karşılaşacağız. Nefes ve Tahir’in hem sevdalarını yaşamak hem de Yiğit’i kurtarmak için mücadele ettiği hikayede, bakalım bu masum aşıklar ne kadar mutlu olabilecek?

İşte yeni bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Vedat, sistemli bir biçimde, tüm silahlarıyla Nefes’in üzerine gelmeye devam etmektedir. Berrak’tan sonra şimdi de Nefes’in karşısına babasını çıkarmıştır. Babasıyla tam da velayet mahkemesi sabahı karşılaşmak, Nefes’i çok sarsar ve kanında ilacın, ruhunda babasının zehriyle ilk duruşmaya çıkmak zorunda kalır. Üstüne bir de babasının bütün köye Nefes’in nikahlı kocasını bırakıp Tahir’e kaçtığını söylemesi, sadece Nefes’in değil ona destek olan insanların da zor duruma düşmesine neden olur. Yiğit de, bu zor durumdan nasibini alır ve çocuk kalbiyle annesinden ayrılma ihtimaliyle başa çıkmaya çalışır.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Vedat, hedefine doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Ama Vedat’ın anlayamadığı bir şey vardır; inanç. Nefes’in yolculuğu çok zor bir yolculuktur ama Nefes ve onun yoluna başını koyan Tahir birbirlerine inanmaktadırlar. Tahir, geçmişte Nefes’in yüreğinde açtığı yarayı, bu sefer başkalarının açtığı yarayı inancıyla iyileştirerek telafi edecektir. Deli Tahir’in akıllıca bir hamlesi, Nefes’i, bu zor yoldaki en önemli engellerden birinden kurtarır. Ama aynı Tahir’in Nefes’le Yiğit için yaptığı bir delilik, hiç beklemedikleri bir anda karşılarına çıkıp onları çok zor duruma sokacaktır.