Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de Tahir can çekişiyor! Yeni bölüm gümbür gümbür geliyor!

Sen Anlat Karadeniz’de Tahir can çekişiyor! Yeni bölüm gümbür gümbür geliyor!

tarafından zk zk
ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölümü 23 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları dizinin 18.bölüm tanıtımı yayınlandı.

Dizinin yeni bölüm tanıtımı büyük heyecan yarattı. Cemil’in vurduğu Tahir, küçük bir kulübede kapalı kalmıştı. Nefes’in kızı Ceylan’ın kapısını açtığı kulübeden çıkmayı başaran Tahir, kaçmaya çalışırken Vedat peşine düşüyor. Bir derenin içinde Vedat’tan saklanmaya çalışan Tahir’in kurtulup kurtulamayacağı büyük merak konusu oldu.

Sen Anlat Karadeniz'de Tahir can çekişiyor! Yeni bölüm gümbür gümbür geliyor! 7

Cemil ise Kaleliler’in elinde. Ancak Tahir’in yerini söylememek konusunda kararlı. Nefes, Tahir’den umudunu kesmedi. Onun öldüğüne inanmıyor. Saniye Hanım ise, yaşadığı acıyla Nefes’e sarılarak mücadele etmeye çalışıyor. Saniye’nin bu hareketi, izleyenleri de şaşırttı. Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler, bu sahneye inanamadıklarını, gözlerinin yaşardığını söylüyorlar.

Şimdi yeni bölüm için nefesler tutuldu.

İşte heyecan yaratan 18. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Tahir ile Nefes’in sevda türküsü, Mercan için yakılan ağıtlarla kesilir. Vedat’ın şeytani planının kurbanı olan Mercan, masumiyetinin bedelini hastanede hayata tutunmaya çalışarak ödemektedir. Cemil ise her şeyden habersiz, teselliyi kızının canına kasteden Vedat’ın dostluğunda, intikamıysa kızını kurtaran Tahir’e nefretinde bulur.

Canından çok sevdiği Nefes için kendini siper edip, ona deva olan Tahir ilk kez bu kadar dağılmıştır. Tüm Karadeniz’i susturan cesareti tek bir şeye söz geçiremez; vicdanına! Sevdiğine deva olma sırası Nefes’tedir. Tahir’in deli fırtınasını sadece Nefes’in şefkati ve inadı dindirecektir.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Tahir vicdanı ve sevdası arasında çıkmazdayken bir yandan da Ceylan’ı, Nefes’e kavuşturmanın mücadelesini vermektedir. Bilmediği şeyse nefretten gözü dönmüş Cemil’in, intikam için peşinde olduğudur. Tahir’in merhameti mi, Cemil’in intikam ateşiyle parlayan nefreti mi galip gelecektir?