Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’deki Mustafa’nın karizmasını çizen Adanalı dizisindeki halleri!

Sen Anlat Karadeniz’deki Mustafa’nın karizmasını çizen Adanalı dizisindeki halleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sinan Tuzcu, şu aralar Sen Anlat Karadeniz dizisinde Mustafa karakteriyle müthiş bir çıkış yaptı.

Karakteri çok başarıyla canlandıran Sinan Tuzcu’nun yıllar önce atv’de yayınlanan Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alkaurt ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı Adanalı dizisinde rol aldığını biliyor muydunuz?

Soyguncu olarak 1 bölüm oynamak üzere diziye katılan Sinan Tuzcu, daha sonra modacı kılığına sokulmuş ve adeta karizma çizen bir hale bürünmüş…

Onedio youtube kanalında İbrahim Selim ile Bu Gece programına katılan Sinan Tuzcu, o yılları anlattı ve dizideki o hallerini de ünlü modacı Cemil İpekçi’ye benzetti.

Sinan Tuzcu, “6-7 bölüm oynadım galiba. Eğer oradan sahne gösterirsen şu an koparız. Standart bir hırsız iken. bukalemun oldum. Bir anda büyük bir defile var, Cemil İpekçi gibi oturuyorum. Bayağı full Cemil İpekçi, bıyığımda var açtık böyle… O sahneyi göstereceksin sandım. Onu montajda koy, samimi söylüyorum böyle bir şey yok” diye konuştu.

Sen Anlat Karadeniz'deki Mustafa'nın karizmasını çizen Adanalı dizisindeki halleri! 7

Sinan Tuzcu, 3 ayrı projede de karakterinin isminin Mustafa olduğunu belirtti.

Tuzcu, “Sevdiğim, para kazandığım, dünyada bir şey yapmak istiyorken yaptığım her işin adı Mustafa. Benim adımı Mustafa koyacaklarmış da yanlışlıkla Sinan olmuş gibi bir durum var. Gol olanların hepsi Mustafa ve ben seçmiyorum” ifadesini kullandı.