Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’deki Vedat’ın kötü izleri Güvercin dizisinde Kenan ile siliniyor!

Sen Anlat Karadeniz’deki Vedat’ın kötü izleri Güvercin dizisinde Kenan ile siliniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mehmet Ali Nuroğlu, Güvercin dizisindeki karizmasıyla yakıyor! Güvercin dizisinin ilk 2 bölümü büyük beğeni topladı.Dizinin 3. bölümü 8 Aralık Pazar akşamı ekrandaki yerini alacak. Dizinin hayranları heyecan ve merakla yeni bölümleri bekliyor..Zira dizi adeta bağımlılık yaratan bir konuya ve başarılı oyuncu kadrosuna sahip.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Vedat karakteri ile herkesi deli eden bir Mehmet Ali Nuroğlu performansı vardı. Ama Güvercin dizisinde bambaşka bir adam ile izleyicilerin karşısına çıktı. Nuroğlu, öyle başarılı şekilde Vedat’tan Kenan’a geçiş yaptı ki, birkaç bölüm sonra Vedat’ın tüm olumsuz izlerini silecektir.

Sen Anlat Karadeniz’de sıkça eleştirilen Nuroğlu, şimdilerde ise iltifat üstüne iltifat alıyor.

Kenan karakterini çok seven izleyiciler, Nuroğlu’nun başarılı performansı ile diziye tutuklu kaldıklarını belirten yorumlar yaptı.

Bir izleyici, “Adama ne zaman baksam aklıma Nefes’in kırık parmakları geliyor, bu travmayı atlatamıyorum. Affet beni Mehmet Ali Nuroğlu” diye yazdı ve Vedat’ın henüz unutulmadığını ortaya koydu. Ancak bazı izleyiciler de yavaş yavaş Vedat’ın izlerinin Kenan karakteri ile akıllarından silinmekte olduğunu ifade eden yorumlarda bulundu.

Kenan’ın kibarlığı ve naifliğini çok beğenen izleyiciler, Pazar günlerini iple çekiyor. Nuroğlu’nun karaktere verdi hava ve karizması da izleyicileri bir hayli etkilemekte.

Sezen Aksu’nun ‘Keskin Bıçak’ şarkısı eşliğinde Kenan’ın Zülüf hasretini fragmandan izleyebilirsiniz.