Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’e eleştiriler öyle sert ki, 3. sezon nasıl bitecek soru işareti!

Sen Anlat Karadeniz’e eleştiriler öyle sert ki, 3. sezon nasıl bitecek soru işareti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacoğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı Sen Anlat Karadeniz, 3. sezonuyla 4 Eylül Çarşamba günü ekrandaki yerini alacak.

Dizinin yeni sezon fragmanı dün akşam paylaşıldı. Yine kadına şiddet teması üzerinden gidilince SAK hayranları adeta çıldırdı.

Dizinin ve atv’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanan fragmana kısa sürede büyük tepki geldi.Diziye sadece Ulaş ve İrem için katlandığını söyleyen de vardı, “Zorlamayın bitirin artık diziyi” diyerek tepki gösteren de vardı…

Dizideki kadına şiddet görüntüleri bir çok izleyiciyi isyan ettirdi.

KADINLARLA DALGA GEÇİLİYOR!

Twitter kullanıcısı olan Sen Anlat Karadeniz’in bir hayranı şöyle yazdı: “Dizinin finaline kadar sürekli Nefes’i kullanıp birkaç replikle kadına şiddet duyarı kasacaksınız. Ama aslında senaryo her zamanki gibi şiddeti anlatmayacak, kadınlarla dalga geçecek. Biz 2. sezon niyetinizi gayet iyi anladık. Utanma duygunuz yok, rezilsiniz” diyerek sert bir yorumda bulundu.

Sen Anlat Karadeniz'e eleştiriler öyle sert ki, 3. sezon nasıl bitecek soru işareti! 12

NEDEN SADECE TAHİR VE NEFES!

Dizinin fragmanında Tahir ve Nefes ağırlıklı görüntüler yer aldı. Ancak izleyiciler bu duruma da tepkiliydi… Asiye’nin Mustafa’nın, Yangazlar’ın olmaması eleştiri konusu yapıldı.

Sen Anlat Karadeniz'e eleştiriler öyle sert ki, 3. sezon nasıl bitecek soru işareti! 13

HAZAN KARAKTERİNE TEPKİ SÜRÜYOR

Hazan Karakterine yönelik tepkiler de devam ediyor. Gülper Özdemir, geçen sezon diziye katılmış ve SAK izleyicilerinin önemli bir bölümü tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Bu eleştirilerin dinmeyeceği de anlaşılıyor.

Sen Anlat Karadeniz'e eleştiriler öyle sert ki, 3. sezon nasıl bitecek soru işareti! 14

Şiddete yönelik verilen mesajların olumsuz etkilerinden bahseden bir izleyici de çözüme yönelik mesajlar verilmesi gerektiğini belirten yorumda bulundu.

ÇÖZÜM MESAJI NEDEN YOK!

Sen Anlat Karadeniz'e eleştiriler öyle sert ki, 3. sezon nasıl bitecek soru işareti! 15

OLUMLU YORUMLAR DA VAR

Diziye yönelik eleştiri dalgasının arasında fragmanı beğendİğini ve hayal kırıklığı yaşamadığını söyleyen izleyiciler de oldu. Bu izleyicilerin mesajları da destek buldu.

Sen Anlat Karadeniz'e eleştiriler öyle sert ki, 3. sezon nasıl bitecek soru işareti! 16

TWİTTER TEPKİLİ, YOUTUBE HEYECANLI!

Twitter üzerinden diziye yönelik gelen bu tepkiler, youtube’daki yorumlara bakıldığında ise farklılaşıyor…

Twitter’da diziyle ilgili olumsuz yorumlar öne çıkarken, youtube ortamında ise izleyicilerin heyecanlı oldukları,yeni sezonu merakla bekledikleri ve fragmanı da beğendiklerine yönelik mesajlar daha fazla.

Sen Anlat Karadeniz'e eleştiriler öyle sert ki, 3. sezon nasıl bitecek soru işareti! 17