Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Hazan’ı Gülper Özdemir de Karadenizli çıktı!

Sen Anlat Karadeniz’in Hazan’ı Gülper Özdemir de Karadenizli çıktı!

tarafından zk zk

atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin kadrosuna kısa bir süre önce dahil olan Gülper Özdemir, Hazan karakterini kendi bakışıyla değerlendirdi.

Sabah gazetesine bir röportaj veren Gülper Özdemir’in de Karadenizli olduğu öğrenildi. Ailesi Sinoplu olan oyuncu, Trabzon’da dizi çekmesinin en çok annesini mutlu ettiğini anlatıyor.

“İyi ki Trabzon’a gelmişim. Fındık tarlalarını görünce aklıma çocukluğum geliyor” diyen oyuncu, Trabzon’da dizi çekmekten mutlu olduğunu anlatarak “Benden çok ailem sevindi. Annem artık her hafta Trabzon’a bahçede yetiştirdiği meyveleri gönderiyor. Onlar da benim gibi, sağlıklı, organik beslenmeye çok önem veriyorlar” diye konuştu.

Trabzon’da yaşamanın çok keyifli olduğunu belirten oyuncu, sözlerine şöyle devam ediyor:

Sen Anlat Karadeniz'in Hazan'ı Gülper Özdemir de Karadenizli çıktı! 7

“İyi ki gelmişim Trabzon’a. İnsanları, doğası, hele yaylaları bir başka. Dediğim gibi ben de Karadenizliyim, ailem Sinoplu. Fındık bahçelerini gördüğüm an zaten çocukluğum aklıma geliyor. Ağustos ayında fındık toplamamak için kaçardık köyden. (Gülüyor) Karadeniz’in doğası huzur veriyor. Aynı şekilde yemekleri de… Akçaabat köftesi ve kuymak, haftalık yemek listemin arasına girdi.”

Bu arada dizide oynadığı Hazan karakterinden de bahseden ünlü oyuncu, “Kendini anlatsa; kavgası da büyük, sevdası da ama sevdası aşk değil. Hiç aşık olmamış, sevdası ailesi, atı, öğrencileri ve doğa. Çocukluğunda yaşadığı travmadan dolayı sevdiği ve inandığı şey uğruna sonuna kadar gidiyor, savaşıyor, herkesi karşısına alıyor gerektiğinde. Özgür ruhlu biri. Paranın ve gücün insanı bozduğunu, bu yüzden ahlaklı ve vicdanlı olunması gerektiğine inanır. En iyi arkadaşı atı. Kalemi güçlü, şiir yazar ama kimseyle paylaşmaz. Zaten insanlara güvenmiyor, kabuk bağlıyor bu yüzden” açıklamasını yapıyor.