Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in kitabı gelirse hiç şaşırmayın!

Sen Anlat Karadeniz’in kitabı gelirse hiç şaşırmayın!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi, öyle bir noktaya ulaştı ki izleyenler artık hikayenin devamını istiyor.

Dizide yaşanan son gelişmelerden sonra izleyenler sosyal medyada yorum yağdırıyorlar.

İlk olarak yönetmen Emre Kabakuşak diziden ayrılmıştı. Son olarak dizinin hikayesini yazan ve aynı zamanda senaristliğini de yapan Nehir Erdem ile diğer senarist Ayşe Ferda Eryılmaz’ın diziden ayrılması, adeta gündeme bomba gibi düştü.

İkilinin başından beri içinde bulundukları Sen Anlat Karadeniz dizisinden neden ayrıldıkları gizemini korurken, iki senarist, söylentiler üzerine açıklama getirmek için instagram sayfalarından diziye veda ettiler.

Sen Anlat Karadeniz'in kitabı gelirse hiç şaşırmayın! 7

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Söylentilerin gerçek olduğu da bu mesajla ortaya çıktı. İzleyenlere adeta şok etkisi yaratan bu haber sonrasında, iki senaristin mesajlarında diziden gitmeyi kendilerinin istemediği ile ilgili cümle dikkat çekti.

Arka planda neler yaşandı bilinmiyor, ancak Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in diziden ayrılmasıyla, yeni sezon için izleyenlerin de endişeli bekleyişi başladı.

Aynı tadı vermeyeceğini düşünen izleyenler, şimdi diğer senaristin kim olacağını merakla bekliyor.

Bu arada sosyal medyada yapılan yorumlar arasında Eryılmaz ve Erdem’in Sen Anlat Karadeniz’i kitaplaştırması ile ilgili istekler çoğalıyor.

Bakın iki izleyici bu konuda neler yazıyor: