Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Mustafa’sı Sinan Tuzcu, Arka Sokaklar’a geri mi dönüyor?

Sen Anlat Karadeniz’in Mustafa’sı Sinan Tuzcu, Arka Sokaklar’a geri mi dönüyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Sen Anlat Karadeniz dizisi 13 Kasım’da yayınlanacak final bölümü ile ekrana veda edecek. Dizide Mustafa karakterini başarıyla canlandıran Sinan Tuzcu, sosyal medyadan paylaştığı veda mesajlarıyla dizinin hayranlarını duygulandırmıştı.

Sinan Tuzcu, yeni sezonda ne yapacak merakla bekleniyor.

Ünlü oyuncunun 2016-2017 sezonunda Arka Sokaklar dizisinde Oktay Ocak karakterine hayat verdiğini yakından takip edenler bilir.

Tuzcu, instagram hesabından Arka Sokaklar paylaşımı yaparak eski dizisine göz kırptı.

Sen Anlat Karadeniz'in Mustafa'sı Sinan Tuzcu, Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? 7

“Bence izleyin” diye yazan Sinan Tuzcu, acaba Arka Sokaklar’a geri mü dönüyor, sorusunu da sordurdu.

Zira bu soruyu sormanın haklı bir nedeni var. Çünkü Arka Sokaklar senaristi Ozan Emre Yurdakul, bugüne kadar birçok kişinin gelip geçtiği dizide bir tek Oktay Ocak karakterini öldürmeye kıyamamıştı.

İlk başta konuk oyuncu olarak diziye çağrılan Sinan Tuzcu, tam 12 bölüm rol aldı. Tuzcu, tanıdığı ve sevdiği arkadaşların bulunduğu diziden teklif gelince konuk oyuncu olarak kabul ettiğini, ama rolün bir bölüm daha denilerek 12 bölüme kadar getirildiğini anlattı.

Sinan Tuzcu, bu durumu İbrahim Selim’in Youtube’daki programında şu sözlerle anlatmıştı:

“Bunu Türker izlemez değil mi ya… Yandık… Ozan özür dilerim. Ozan, ‘bir adam lazım, oynar mısın’ dedi. Konuk oyuncu diye gittim. Sonra oldu 10-11. Dedim ki ‘abi artık yerlisi olduk, konuk olmaktan çıktık. Bir şey yapmak lazım’ dedim. ‘Ara verelim’ dediler. Öldürmeyelim… Ben arabaya bindim gittim. Konuk olmayan her an geri gelebilirim diye bir şey bıraktım. Bu fikrin sahibi de Ozan. Dedi ki, ‘Dayı kıyamıyorum öldürmeye’…Ben çok üzüldüm. Ağlarız beraber diye düşündüm.”