Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Nefes’i İrem Helvacıoğlu hiç düşündüğünüz gibi birisi değil!

Sen Anlat Karadeniz’in Nefes’i İrem Helvacıoğlu hiç düşündüğünüz gibi birisi değil!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Analiz
Atv ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’de Nefes karakterini oynadıktan sonra izleyenlerin büyük ilgisini çeken İrem Helvacıoğlu, günlük hayatında hayli eğlenceli ve keyifli bir kişi aslında.

Farklı dizilerde de rol almasına karşılık, Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadıktan sonra, İrem Helvacıoğlu’nun adeta yıldızı parladı.

Dizinin yeni sezonu öncesinde ciddi bir hazırlık var. Yapımcı Osman Sınav, yeni sezonda da olay yaratacak sahnelere imza atmak için ekibiyle yoğun çalışma içinde. Dizinin oyuncuları da tatillerini bitirmek üzere, yeni sezon çekimlerine yakın zamanda başlanması bekleniyor. Dizinin Eylül ayında izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

Bu arada dizinin oyuncularının günlük yaşamdaki halleri de büyük dikkat çekiyor.

Özellikle İrem Helvacıoğlu, dizide Nefes olarak herkese gözyaşı döktürürken, gerçek hayatta ise yakınlarını güldürerek gözyaşlarını akıtmasını iyi biliyor.

Çekimler boyunca Trabzon’da olan oyuncunun daha önce Youtube üzerinden yayınlanan bazı videoları ise izleyenlerin dikkatini çekmeye başladı.

Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'i İrem Helvacıoğlu hiç düşündüğünüz gibi birisi değil! 8

Aynı zamanda yakın arkadaşı olan Vlogger Sebile Ölmez’le pek çok farklı içerikte videolarda yer alan İrem Helvacıoğlu’nun kıyafet ve alışveriş konulu bir çekimdeki görüntüleri, izleyenleri şaşırtıyor.

Normal hayatında makyaj yapmayı sevmediğini söyleyen İrem Helvacıoğlu’nu gösterişli makyajıyla görenler şaşırıyor.

Nefes karakterinin tüm sadeliğine karşın, İrem Helvacıoğlu’nun videodaki stili ise yorumlara da yansımış. İzleyiciler, ikilinin konuşmalarını fena halde ti’ye alıyorlar.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

“Türkiye’ye fazlasınız ? bu ne böyle Newyork görls” yorumunu yapan bir izleyici de videoda özellikle marka ürünlerin gösterilmesine ilişkin eleştirisinde şöyle diyor: “Tüketim çılgınlığı … çok fena bir örnek.. giyip giymeyeceğinizi bilmeden, değer vermeden, önemsemeden boş alışverişler…”

Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'i İrem Helvacıoğlu hiç düşündüğünüz gibi birisi değil! 9

Videoyu izleyen kişilerin yorumlarında abartılı bir alışveriş şekline vurgu yapan bir izleyici ise “Benim 1 yılda aldığım kadar kıyafet var orada. Aşırı abartıyosunuz” yorumunu yapmış.

Video Ekim 2017 tarihli. Yani İrem Helvacıoğlu’nun henüz Sen Anlat Karadeniz ile ekranlara gelmediği bir dönem.

Fakat dizinin hazırlıklarına başlanmış ve izleyici de diziyle ilgili kimi ayrıntıları öğrenmeye başlamıştı o dönemlerde.

Sonradan Nefes karakteri ile iyice dikkat çeken Helvacıoğlu’nun bu videodaki konuşmalarına izleyenler çoğu zaman kızmış.

“Abi be ben bir tane kıyafet zor alıyorum bin tane kıyafet almışlar ne desem bilemedim”, “Alıp ürünleri kötülüyo bide niye para verdin o zaman Hiç samimi değiller” şeklinde yorum yapanların yanı sıra İrem Helvacıoğlu’nu çok beğendiklerini söyleyip övgüler dizenler de var.Bu arada bazı izleyiciler de güzel oyuncudan kendi Youtube kanalını açması tavsiyesinde bulunuyorlar.

İşte İrem Helvacıoğlu’nun henüz Nefes olarak ekrana gelmeden önce çektiği o video: