Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Nefes’ini ilk kez böyle göreceksiniz; tam bir Karadeniz gelini!

Sen Anlat Karadeniz’in Nefes’ini ilk kez böyle göreceksiniz; tam bir Karadeniz gelini!

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 31. yeni bölümü 21 Kasım Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı 31. bölümden 2. fragman yayınlandı. Tahir ile Nefes’in düğününden izleyicileri çok memnun edecek görüntüler geliyor. Fragmandan anlaşılan düğün sahnesinde izleyiciler adeta mest olacak. Nefes’in gelinliğinden, makyajına kadar gözleri kamaştıran hali dikkat çekiyor. Ayrıca “Tam bir Karadenizli” olduğunu da horon teperek sergiliyor.

Videodan 31. bölümden yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Sen Anlat Karadeniz 30. Bölümünde yaşananların detayı şöyle:

Nefes Vedat’ı öldürmeye teşebbüsten tutuklanırken ilk kez yalnız olmadığının farkındadır. Arkasında kocaman bir aile olduğunu bilen Nefes, Vedat’ın özgürlüğüne karşılık boşanmasını istediğini duyunca ne yapacak? Vedat’ın isteğine boyun eğecek mi, yoksa özgürlüğü pahasına Tahir’i, ailesini mi tercih edecek?

Vedat’ın, arkasından iş çevirdiğini öğrenen Fikret büyük bir sürpriz hazırlıyor. Fikret, Vedat’ın karşısına kimi çıkaracak? Vedat’ın ihanetinin cezası ne olacak?

Vedat’ın planına karşı Tahir’in de bir planı vardır. Nefes’i kurtarmak için Tahir ne yapacak?

Yapım – Sinegraf
Yapımcı – Osman Sınav
Yönetmen – Veli Çelik / Yusuf Ömer Sınav
Senaryo – Erkan Birgören
Oyuncular – Ulaş Tuna Astepe(Tahir), İrem Helvacıoğlu(Nefes), Mehmet Ali Nuroğlu(Vedat), Sinan Tuzcu(Mustafa), Öykü Gürman(Asiye)