Ana sayfa Foto Galeri Sen Anlat Karadeniz’in o sahnesine sosyal medyadan yorumlar yağdı! İzleyici resmen helak oldu!

Sen Anlat Karadeniz’in o sahnesine sosyal medyadan yorumlar yağdı! İzleyici resmen helak oldu!

tarafından zk zk

Sen Anlat Karadeniz'in o sahnesine sosyal medyadan yorumlar yağdı! İzleyici resmen helak oldu! 7

Televizyongazetesi/Analiz

Atv’nin yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz, ilk bölümleriyle ekranın fenomen dizileri arasına girmeyi başardı. Şimdiden her bölümüyle olay yaratan ve çok konuşulan dizi, oyuncuların başarılı performanslarının yanı sıra hikayesiyle de sürüklemeye devam ediyor.

Ekrana çok hızlı bir giriş yapan diziyle ilgili haberler sosyal medyada da büyük ilgi çekmeye devam ediyor. İzleyenler, her bölümün ardından beğenileri ve eleştirilerini dile getirirken, diziyle ilgili binlerce kişi de yorum yapıyor. Son bölümdeki veda sahnesinde ise yürekleri burkan anlar yaşandı. Herkesin nefesini tuttuğunu o anlarda Tahir’in ağzından çıkacak cümleyi hem Nefes, hem de ekran başındakiler merakla bekledi ama ne yazık ki istenen olmadı. İzleyenler de hayal kırıklığıyla gözleri dolu dolu o sahneleri izlediler.

Sen Anlat Karadeniz 4. bölümde neler oldu?

Nefes’in özgürlüğe kaçtığı o anlarda ekran başındakiler de nefeslerini tuttu. Nefes, Tahir’in canı için özgürlüğünden vazgeçip hapse girmeye razıdır ama Vedat, Tahir sayesinde ölümden kurtulur. Ancak, kahramanının Tahir Kaleli olması fikri onu delirtir. Nefes belki tetiği çekememiştir ama Vedat, o tetiğin ucunda ölmüştür. Artık Nefes’i geri istememektedir, karısını görmek istediği tek yer mezardır.

Vedat’ın planlarından habersiz olan Nefes, Mustafa’nın ona önerdiği anlaşmayı kabul eder. Oğluyla birlikte Gürcistan üzerinden Rusya’ya kaçacak ve yeni bir hayata başlayacaktır.