Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in ödüllü senaristleri Ayşe Ferda Yılmaz ve Nehir Erdem’den yepyeni bir dizi geliyor!

Sen Anlat Karadeniz’in ödüllü senaristleri Ayşe Ferda Yılmaz ve Nehir Erdem’den yepyeni bir dizi geliyor!

tarafından zk zk

Star TV için hazırlıkları sürdürülen Sefirin Kızı dizisiyle ilgili gelişmeler, Sen Anlat Karadeniz izleyicisini yakından ilgilendiriyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bazı dizi senaristlerih son dönemde isimlerinden sıklıkla bahsedilmekte. Bu senaristlerden ikisi de Ayşe Ferda Yılmaz ve Nehir Erdem oldu.

atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in hikayesini ve senaryoyu ilk sezonda yazan Ayşe Ferda Yılmaz ve Nehir Erdem, 2. sezon başlamadan diziden ayrılmalarıyla dikkat çekmişlerdi.

Sen Anlat Karadeniz hayranları bu duruma sosyal medyadan büyük tepki vermişlerdi.

İki senaristin sosyal medya hesaplarından yaptıkları ortak açıklamada, bu gidişin kendilerinin istekleri dışında olduğunu belirtmelerinden sonra, yapımcı Osman Sınav ile aralarında sorun olduğu iddiaları gündeme getirilmişti.

Sen Anlat Karadeniz'in ödüllü senaristleri Ayşe Ferda Yılmaz ve Nehir Erdem'den yepyeni bir dizi geliyor! 7

Sonrasında iki senarist Altın Kelebek ödülü alarak, Sen Anlat Karadeniz dizisini izleyen ve kendilerinin gitmesini eleştiren pek çok izleyiciyi de sevindirmişti.

İşte bu iki senarist şimdilerde yeni bir dizinin hazırlıklarını sürdürmekteler.

NGM&03 Medya’nın ortak yapımı olan Sefirin Kızı isimli dizinin senaryosunu, Ayşe Ferda Yılmaz ve Nehir Erdem’in yazdıkları haberi, izleyiciyi yeni bir heyecana sürüklüyor.

Dizide İbrahim Çelikkol’dan sonra Engin Akyürek’in de adının geçtiğini Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından duyurmuştu.

Bakalım bu dizi de Sen Anlat Karadeniz gibi bir fırtına yaratacak mı ekranlarda?