Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in sert abisi Mustafa’yı oynayan Sinan Tuzcu’nun dizi senaryosu yazdığını da biliyor musunuz?

Sen Anlat Karadeniz’in sert abisi Mustafa’yı oynayan Sinan Tuzcu’nun dizi senaryosu yazdığını da biliyor musunuz?

tarafından zk zk

Sen Anlat Karadeniz'in sert abisi Mustafa'yı oynayan Sinan Tuzcu'nun dizi senaryosu yazdığını da biliyor musunuz? 7

Televizyongazetesi/Analiz

Onu ekranlarda pek çok dizide gördük, izliyoruz ve başarılı oyunculuğuyla da övgüler topluyor ama acaba ne kadar tanıyoruz?

Ünlü oyuncu Sinan Tuzcu, Atv’nin yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz’le gündemde. Dizide Kaleli ailesinin en büyük oğlu olan Mustafa’yı oynuyor. Sert, muhafazakar ve sabit fikirli olan Mustafa, ailesini korumak için her şeye hazır bir karakter.

Son sözü kendisi söyleyen ve otoritesini sorgulatmayan Mustafa, ailesi için dünyayı yakacak kadar gözü kara ve eşine aşkla bağlı bir adam.

Pek çok dizi ve sinema filminde rol alan Sinan Tuzcu, bu kez Karadenizli, muhafazakar bir kişiliği canlandırıyor. Uzun yıllar kendisi gibi oyuncu olan Dolunay Soysert ile evliliğini kısa bir süre önce bitiren Sinan Tuzcu, 1977 Gaziantep doğumlu.

Başarılı oyunculuğu ve performansıyla pek çok dizi ve filmde rol alan Sinan Tuzcu, Sen Anlat Karadeniz’de bambaşka bir kişiliği canlandırıyor. Sosyal medyada oyunculuğu nedeniyle övgüler alan Tuzcu, dizinin en sert karakterlerinden birisi.

Peki gerçek hayatta Sinan Tuzcu kimdir? Hakkında ne kadar bilginiz var? İşte detaylar…