Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Yiğit’i, şiddet sahnelerinden nasıl korunuyor?

Sen Anlat Karadeniz’in Yiğit’i, şiddet sahnelerinden nasıl korunuyor?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Çarşamba akşamlarına damgasını vuran Atv’nin Sen Anlat Karadeniz dizisinde Asiye rolünde oynayan Öykü Gürman, dizideki şiddet sahneleriyle ilgili olarak varolan bir endişeye yanıt verdi.

Dizinin çok sevilen karakteri Yiğit’i oynayan Demir Birinci’nin, bu tür sahnelerden etkilenip etkilenmediği ile ilgili sorular, sosyal medyada da zaman zaman dile getiriliyordu.

Özellikle babası Vedat’ı oynayan Mehmet Ali Nuroğlu’nun olduğu sahnelerde Yiğit’in şiddet içerikli durumları görüyor olması, gerçekte de küçük oyuncunun psikolojisini bozabileceği ihtimali izleyenlerin kafasını meşgul ediyordu.

Sen Anlat Karadeniz'in Yiğit'i, şiddet sahnelerinden nasıl korunuyor? 7

Öykü Gürman, dizinin Youtube kanalında, izleyicilerden gelen soruları yanıtlarken bu konuyla ilgili bir soru üzerine şu cümleleri kuruyor:

“Şiddet sahnelerini Yiğit görmüyor. Bu konuda rahat olabilirsiniz.Zaten sette de psikolojik, pedagojik olarak destek alıyor. O hiç bir zaman çocuk olduğunu, çocukluğunu unutmuyor. Biz de elimizden geldiğince onun çocukluğunu yaşaması için gayret gösteriyoruz. Dizi olduğunun farkında.”

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN