Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’le ilgili iddia doğruysa, büyük deprem olur!

Sen Anlat Karadeniz’le ilgili iddia doğruysa, büyük deprem olur!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin yayınlandığından beri çok sevilen dizisi, sezon arasından sonra adeta Karadeniz gibi fırtınalı bir süreç geçiriyor!

21. bölümüyle sezon finali yapan dizinin ardından yaşananlar, izleyenleri hem üzüyor, hem de endişelendiriyor.

Karadeniz’in hırçın dalgaları gibi gelen haberler, izleyiciyi oradan oraya savuruyor.

Artık her gelen haberle dizinin müdavimleri yaşadıkları şaşkınlıkla kalakalıyorlar.

Reytingleri bu kadar iyi giden, kısa sürede izleyiciyi etkisi altına alıp sürükleyen dizinin teknik ekibinde yaşanan değişimler, sosyal medyada fanlar tarafından üzüntüyle karşılanıyor.

Sen Anlat Karadeniz’in ekranda estirdiği fırtınanın etkisi o kadar büyük olmuş ki izleyici de yaşanacak en küçük değişimin diziye zarar verebileceği kaygısıyla endişeleniyor.

Önce dizinin üç yönetmeninden biri olan ve projenin başından beri içinde olan Emre Kabakuşak’ın ayrılmasıyla başlamıştı olay.

Söylenti olarak yayılan durumun gerçek olduğu ve yerine Veli Çelik’in getirildiği öğrenilmişti.

Ardından kısa bir süre sonra da yine bir başka söylenti yayıldı ve dizinin senaristleri Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in de ekipten ayrıldığı duyuldu.

Bu söylentiler de sosyal medyada hızla yayılmaya başlandı. Kimse inanmak istemedi ancak hiç bir haber de yapımdan gelmedi.

Sen Anlat Karadeniz'le ilgili iddia doğruysa, büyük deprem olur! 7

Bir süre sonra her iki senarist de kendi sosyal medya hesaplarından diziden ayrılışları için bir veda mektubu yayınladılar.

Erdem ve Eryılmaz, vedalarında “Karadeniz’den ayrılmak bizim kararımız değildi” cümlesiyle de arka planda bambaşka durumların yaşandığına işaret eden bir cümle bırakıp gittiler.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Senaristlerin yapımcıyla davalık oldukları ile ilgili söylentiler de dolaşıyor. Ancak bu konuyla ilgili kesin bir bilgi yok. Fakat kendi istekleri dışında, bu kadar çok ilgi çeken bir dizinin hikayesini ve başından beri senaryosunu yazmış olan ikilinin ayrılmalarını gerektiren veya onları zorlayan durum ne hala anlaşılamadı.

Tüm bu fırtınalı süreç içinde bir başka söylenti daha yayılmaya başlandı.

Dizide Vedat karakterini oynayan ve başarılı performansıyla sezonun en çok konuşulan isimlerinden birisi haline gelen Mehmet Ali Nuroğlu’nun da diziden ayrıldığı yönünde söylentiler sosyal medyada hızla büyüyor.

Hep bir söylenti ile gelip daha sonra gerçek olduğu anlaşılan durumlardan sonra bu kez bu söylentinin de gerçek çıkma ihtimali, sosyal medyayı iyice karıştırıyor.

Şimdi yeni sezona döküle döküle gelen Sen Anlat Karadeniz’in nasıl toparlayacağını herkes merak ediyor.

Reytingleriyle zirveyi hep zorlayan dizide yaşananlar izleyenleri şaşkına çevirmeye devam ediyor.

İşte Mehmet Ali Nuroğlu ile ilgili söylentiler üzerine yapılan yorumlardan bazıları: