Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’le ilgili iddiada son durum ne? Senarist değişikliği söylenti mi?

Sen Anlat Karadeniz’le ilgili iddiada son durum ne? Senarist değişikliği söylenti mi?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’le ilgili gündeme bomba gibi düşen iddia ortalığı karıştırmıştı.

Sinegraf imzalı dizinin geçtiğimiz günlerde Osman Sınav ve Yusuf Ömer Sınav ile birlikte yönetmenliğini yapan Emre Kabakuşak’ın diziden ayrıldığı ve yerine Veli Çelik’in geldiği haberi izleyenleri şaşırttı önce.

Daha sonra dizinin müdavimlerini endişeye sürükleyen bir kulis haberi üzerine sosyal medyada dizinin müdavimleri eleştirilere başladılar.

Sezon ortasında ekrana gelmeye başlayan ve 21. bölümüyle sezon finali yapan dizinin başından beri hikayeyi yazan ve senaristliğini yapan Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in projeden ayrıldığı ve yeni sezon için yeni senaristler arandığı bilgisi, diziyi izleyenleri iyice endişelendirmişti.

Sen Anlat Karadeniz'le ilgili iddiada son durum ne? Senarist değişikliği söylenti mi? 7

İki gündür yapımcı firmadan bir açıklama bekleyen izleyiciler, Sinegraf’ın telefonlarını aramaya devam etti.

Sen Anlat Karadeniz dizisini seven izleyenler, adeta yapımcı firmayı telefon yağmuruna tutmuş.

Konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Ancak bir izleyici, Sinegraf ile yaptığı telefon görüşmesini sosyal medya hesabından yayınlandı.

Sinegraf’ı arayan izleyiciye bir yetkilinin yönetmen ve görüntü yönetmeninin değiştiği ancak senaristlerle ilgili henüz kesin bir karar olmadığını, ekipte değişikliklerin her zaman olmasının söz konusu olduğu bilgisi veriliyor.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Bu kadar kısa sürede büyük başarı kazanmış bir dizinin başından beri hikayeyi yazan isimlerin ayrılması, yeni isimlerin aynı başarıyı tutturup tutturamayacakları, izleyenleri endişelendirirken, henüz bu konuda bir netlik olmadığı da anlaşılıyor.

Bakın izleyicinin Sinegraf’la konuşmasında nasıl bir bilgi veriliyor: