Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı artık bir dünya starı! Yurt dışından bir ödül daha kazandı!

Sen Çal Kapımı artık bir dünya starı! Yurt dışından bir ödül daha kazandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünü ülke sınırlarını aşan ve bugüne kadar 85 ülkede gösterilerek çok büyük bir başarıya imza atan Sen Çal Kapımı dizisi bitti ama yankıları hala sürüyor. Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yer aldığı dizi yurt dışında ödül kazandı.

Başarılı bir stratejik planlamayla reytingleri kötü giden bir diziyken dünya starına dönüştürülen Sen Çal Kapımı dizisinin ünü dünyanın her yanına yayıldı. Bugüne kadar 85 ülkede yayınlanan diziyi neredeyse dünyanın yarısı izlemiş oldu. İzlemeye de devam ediyor.

Ünü dünyaya yayılan Sen Çal Kapımı dizisi yurt dışından bir ödüle layık görüldü. Latin televizyon dünyasının en önemli ödüllerinden biri olan Latin Yıldızları Ödülleri’nde Sen Çal Kapımı En İyi Türk Dizisi seçildi. Emanet, Hercai, Doğduğun Ev Kaderindir, Son Yaz gibi dizilerin yarıştığı kategoride Sen Çal Kapımı oyların yüzde 32,1’ini almayı başardı.

Sen Çal Kapımı dizisi başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin için de çok büyük bir dönüm noktası oldu. İki oyuncu Sen Çal Kapımı dizisinin sona ermesinin ardından arka arkaya birçok yeni dizi teklifi aldı. Ancak her iki oyuncu da hala dinlenmeyi tercih ediyor.

Hande Erçel ise dünyanın en büyük dijital yayın platformlarından Disney Plus için görüşüyor. Ağustos ayında Türk izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Disney Plus’un görüştüğü üç kadın oyuncudan biri de Hande Erçel.

Bu arada Hande Erçel, Sen Çal Kapımı’nın ardından sosyal medyadaki takipçi sayısını da rekor bir sayıya ulaştırdı. Takipçi sayıı 26 milyonu geçen güzel oyuncu birçok Hollywood starını geride bırakmış durumda.