Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı bitti ama fırtınası Rusya’da sürüyor! Hande Erçel ülkede yılın kızı seçildi!..

Sen Çal Kapımı bitti ama fırtınası Rusya’da sürüyor! Hande Erçel ülkede yılın kızı seçildi!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin popüler genç kadın oyuncularından birisi olan Hande Erçel en büyük çıkışını, Fox TV’de Eylül ayında ekrana veda eden Sen Çal Kapımı dizisi ile yaptı. Daha önce rol aldığı yapımlarda da beğeni toplayan oyuncu, romantik komedi tarzındaki Sen Çal Kapımı ile dünyanın pek çok ülkesinden milyonlarca hayran edindi!

Rusya’da da Hande Erçel fırtınası esti. Rusya’da yayınlanan ELLE Girl Dergisi, “ELLE Yılın Kızı” ve “ELLE Yılın Erkeği”ni seçtiği bir anket gerçekleştirdi. Yapılan anketin sonuçlarında “2021’in En Havalı Kızı ve Erkeği” listelerinin başlarında, başarılı iki Türk isim yer alıyor. Okurlar tarafından en çok beğenilen isimler, Hande Erçel ve Kerem Bürsin.

ELLE Girl Rusya, “Harika bir uluslararası ödül için ‘Sen Çal kapımı dizisindeki güzel bir aşk hikâyesi…” açıklamasıyla, ELLE Yılın Kızı” listesinin 1 numarasında Hande Erçel’in olduğunu duyurdu.
 Hande Erçel, pek çok dünya yıldızını geçerek sıralamada 1 numarada yer aldı.

Sen Çal Kapımı bitti ama fırtınası Rusya'da sürüyor! Hande Erçel ülkede yılın kızı seçildi!.. 8

Dizinin setinde tanışıp gerçek hayatta da aşk yaşamaya başlayan ikilinin ilişkisi bitti ancak dizi aşkının yankıları dünyada devam ediyor. Hande Erçel’in Kerem Bürsin ile baş rolünde oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi, ekranda ilk bölümleriyle iyi reytingler alıyordu.

Yaz aylarının ardından sezonda haftasonu yayınlanmaya başlayan dizi, ortalama reytinglerle devam etti. Fakat dizi ile birlikte Erçel ve Bürsin, ünlerine ün kattılar. İkilinin giderek yükselen sosyal medyadaki takipçi sayıları büyük dikkat çekmeye başladı.

Sen Çal Kapımı bitti ama fırtınası Rusya'da sürüyor! Hande Erçel ülkede yılın kızı seçildi!.. 9

Özellikle Hande Erçel’in takipçi sayısı o kadar hızlı bir şekilde arttı ki kendisi bile buna çok şaşırdığını İbrahim Selim İle Bu Gece programında itiraf etmişti. Oyuncu, kendisinin samimi ve doğal olması nedeniyle bu kadar takipçiyi çektiğini söylerken, ayrıca kimi Hollywood yıldızlarından bile çok takipçi sayısı olduğunu doğrulamıştı. Oyuncu her ne kadar şu anda ekranda olmasa da konuşulmaya devam ediyor.