Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı bitti ama yankısı hala sürüyor!

Sen Çal Kapımı bitti ama yankısı hala sürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisi final yaparak ekran ömrünü tamamladı. Hande Erçel, artık daha fazla çalışamayacağını söylediği için dizinin bir süre daha uzatılması istekleri gerçekleşmemişti.

Fox TV ekranlarında 8 Eylül 2021 tarihinde 52. bölümü ile birlikte sona eren dizi, yurt dışında birçok ülkede yayınlanıyor. Bu anlamda dizinin yankısı farklı ülkelerde sürüyor. Türkiye’de ise dizinin başrol oyuncuları olan Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisinin aşkı üzerinde dizi gündem olmaya devam ediyor.

İki ünlü isim bir ödül törenine katıldı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hande Erçel, ilk tanıştıklarında kimyalarının tutacağını hissettiklerini ve kısa sürede yakın arkadaş olduklarına değindi.

Kerem Bürsin, ilk hedeflerinin güzel ve keyifli bir iş çıkartmak olduğuna vurgu yaptı ve, “En önemlisi eğlenmekti. Ekibimizle gerçekten gurur duyacağımız bir iş çıkarttık” dedi.

Dizinin başlarında endişelerinin olduğunu kabul eden Hande Erçel, televizyonda hangi projenin tutacağının bir formülünün olmadığına vurgu yaptı. Oyuncu, “Televizyonda neyin iyi olacağını belirleyen bir şey yok. Pek anlayamıyoruz artık. Sistem değişti” ifadesini kullandı.

Televizyon projelerinde neyin tutacağının tam olarak anlaşılamayacak bir durumun yaşandığının altını çizen Hande Erçel, seyircinin tepkilerini bilemediklerini ifade etti.

Sen Çal Kapımı ekibi olarak işi çok sevdiklerini anlatan Hande Erçel, “İşimizi çok sevdiğimizi onlar da anladı ve bizim kadar sevdiler” diyerek izleyiciler sayesinde dizinin bu noktaya geldiğine vurgu yaptı.

Zirvede birisi olma konusunun kendisini ilgilendiren bir durum olmadığını anlatan güzel oyuncu, Kerem Bürsin’in kendisi için özel ve önemli olduğunu anlattı.

İlişkilerinin nereye gideceği ile ilgili hayranların merakının olduğunu anlatan muhabirlerin sıkıştırmasına rağmen ikili özel konuları konuşmak istemedi.