Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı, bu kez Brezilya’nın gündeminde! Dizi bitti ama yankıları sürüyor!

Sen Çal Kapımı, bu kez Brezilya’nın gündeminde! Dizi bitti ama yankıları sürüyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir yaz dizisi olarak başlayan ancak büyük bir pazarlama stratejisiyle dünyanın izlediği bir diziye dönüşen Sen Çal Kapımı, Türkiye’de final yaptıktan sonra başarısını dünyada sürdürmeye devam ediyor.

Bugüne kadar 85’ten fazla ülkede yayınlanan ve başrol oyuncuları Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in ününü dünyaya ulaştırmasını sağlayan Sen Çal Kapımı dizisi 4 Nisan’da HBO Max ile Brezilya’daki dizi severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Latin Amerika’daki yayın hakkını alan HBO Max, 4 Nisan’da Sen Çal Kapımı’yı Brezilya’daki kataloğuna ekleyecek. Dizi “Será Isso Amor?” adıyla izleyicisiyle buluşacak.

Sen Çal Kapımı, bu kez Brezilya’nın gündeminde! Dizi bitti ama yankıları sürüyor! 7

Yönetmenliğini Ender Mıhlar ve Yusuf Pirhasan’ın yaptığı ve ikinci bölümden sonra da Altan Dönmez’in koltuğa oturduğu dizinin senaryosunu Ayşe Üner Kutlu yazıyordu. MF Yapım imzalı dizi, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla, tüm zamanların en iyi dizilerinden biri olan Game of Thrones’u bile geçmeyi başardı!

47. Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Romantik Komedi Dizisi” ve başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e performanslarıyla “En İyi Dizi Çifti” ödülünü kazandıran Sen Çal Kapımı sadece Türkiye’de değil dünyada da yankı uyandırmayı sürdürüyor.