Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisi hem ekibi hem fandom ile büyük bir ders veriyor!

Sen Çal Kapımı dizisi hem ekibi hem fandom ile büyük bir ders veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin 50 bölümü geride kaldı. Final öncesi dizinin hikayesi hala izleyicilerin merakını süslüyor… Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde olduğu dizi, birçok romantik komedi yapımı için de ders niteliği taşıyor.

Eda ve Serkan’ın macerasında sona yaklaşıldı. Bugüne kadar milyonlarca izleyiciyi etkileyen proje, yurt dışında da birçok ülke televizyonu tarafından yayınlandı. Sen Çal Kapımı, sadece reytingleri ile de sosyal medya gücüyle de hep konuşuldu.

Sette tam 58 hafta bir arada olan dizinin ekibi, geçtiğimiz günlerde çekimleri tamamlamıştı. Stok bölümler tamamlanınca dizi artık gündemden kalkacak. Ancak geride birçok anı kaldı…

Hande Erçel ve Keram Bürsin başta olmak üzere dizinin ekibi çok iyi geri dönüşler aldı. Çünkü bir aile ortamı içinde, yüksek enerjiyle ve özverili şekilde çalışmalar yapıldı.

Sen Çal Kapımı dizisi hem ekibi hem fandom ile büyük bir ders veriyor! 8

Dizi hayranları da sosyal medyada milyonlarca paylaşım ile ekibi destekleri. Her daim oyuncuların yanında olan bir izleyiciden bahsediyoruz. Hatta Kerem Bürsin ile Hande Erçel, sosyal medya araştırmalarında haftalardır en çok konuşulan oyuncular olabiliyor ise bunun nedeni Sen Çal Kapımı dizisinin etkileyiciliği oldu.

Romantik komedi yapımı adeta büyük bir ders verdi. Kış döneminde birçok iddialı yapımdan daha fazla izlendi. 50. bölümün tüm kişilerde ikinci, AB ve ABC1 gruplarında üçüncü sırada yer alması bu ilginin devam ettiğini de anlatıyor.

Bir romantik komedi yapımı için ulaşılması çok zor alan bir noktayı elde eden dizinin artık son 2 bölümü kaldı. Sen Çal Kapımı, 52. bölümü ile birlikte 8 Eylül Çarşamba günü veda edecek. Ancak geride çok başarılı bir iş bırakılmış olacak. Yurt dışı satışları ile gururlandırmaya devam edecek olan dizi, romantik komedi ile ilerlemek isteyen tüm yapımcılar açısından da bir ders niteliği taşıyor.

Sen Çal Kapımı dizisi hem ekibi hem fandom ile büyük bir ders veriyor! 9

Hikaye iyi olunca, oyuncular başarılı bir uyum yakalarsa, dram ve komedi unsurları da unutulmadan bir senaryo yazılır ise başarı sağlanır… İşte Sen Çal Kapımı tam da bu gerçeği herkesin gözlerinin önüne getirdi.