Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisi için final iddiaları yoksa gerçek mi olacak?

Sen Çal Kapımı dizisi için final iddiaları yoksa gerçek mi olacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi, Temmuz ayından bu yana izleyicilerle buluşuyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisine yan karakterlerin de verdiği destek ile yapım iyi bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Ancak Sen Çal Kapımı’nın sıkıntıları başladı…

Daha önce Çarşamba akşamları yayınlanan ve reytinglerinin ciddi şekilde düşmesi nedeniyle Fox TV tarafından Cumartesi gününe alının Sen Çal Kapımı, bu karar sonrasında toparlanmıştı. Dizinin 4-5 arası devam eden reytingleri de ekranda kalmasını sağlayabilecek bir pozisyon getirmişti. Ancak dizinin dün akşam ekrana gelen 26. bölümünün elde ettiği reyting oranları alarm zillerinin çalmasına yol açtı.

Sosyal medya ortamında Sen Çal Kapımı dizisinin final yapabileceğine yönelik bazı iddialar ortada dolaşıyor. Bu iddiaların sebebi ise Fox TV’nin yakın bir dönem içinde 2 yeni dizisini ekrana sürecek olması. Geçtiğimiz hafta Zümrüdüanka’nın final yapmasının ardından bir başka dizinin daha final yapması beklentisi var. Hem Savaşçı hem de Yaşı 19 isimli yeni diziler için yer açılması lazım. İşte bu zorunluluk sebebiyle de en zayıf halka olarak gözükmeye başlayan Sen Çal Kapımı için final yapabileceği iddiaları ortaya atılmıştı.

Ancak Hande Erçel geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, çok yoğun bir tempoda çalışmaya devam ettiklerini ve final ihtimalinin de olmadığını söylemişti. Dün akşam yayınlanan 26.bölümün reytinglerinin düşüş sergilemesi bir sorun olarak görülebilir. Zira Survivor 2021’in başlaması ile birlikte Sen Çal Kapımı dizisinde de ciddi bir düşüş yaşandı. Aslında aynı durumun Kuzey Yıldızı dizisinde de yaşandığını ama Show TV yapımının totalde çok güçlü olduğunu hatırlatalım. TRT1’in Gönül Dağı dizisi ise 9’lu reytingleri tutturduğu için çok da sıkıntılı değil.

3’lü reytinglere gerileyen Sen Çal Kapımı dizisi için bu pek de sürdürülebilir bir ortam değil. Yani dizinin önümüzdeki bölümlerde 4-5 arası reyting oranlarına geri dönmesi şart…

Sen Çal Kapımı için şu anda her şey ortada. Dizi şayet iyi gitmeye devam eder ise, Fox TV’nin yayından kaldırma sebebi kalmayacak… Sonuç olarak, şu aşamada bir final ihtimali belirmiş olsa da yine de yeni bölümlerin sonuçları tablonun iyiye doğru değişmesini de sağlayabilir.