Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisi için sıradan olan şey, rakipleri için imkansız

Sen Çal Kapımı dizisi için sıradan olan şey, rakipleri için imkansız

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin fragmanlarına gösterilen müthiş ilginin artarak devam ettiğini youtube üzerinde görebilirsiniz. Hande Erçel ve Kerem Bürsin uyumunun başarılı olmasının ardından sosyal medyada diziye yönelik yaşanan ilginin hiç azalmadığını yayınlanan 8 bölümün ardından söyleyebiliriz.

Fox TV’nin çarşamba akşamları yayınlanmakta olan dizisi, sezonun iddialı yapımlarının fragmanlarının yayınlandığı şu günlerde farkını iyice ortaya koydu. 10 saat içinde Sen Çal Kapımı dizisinin 9.bölümünün 2. fragmanını toplam 3 milyon kez izlenmesi müthiş bir başarı..

Birçok dizi böyle bir sayıya hiç ulaşamıyor, ulaşabilen birkaç yapım ise günler geçtikten sonra ancak bu sayılara gelebiliyor. Sen Çal Kapımı dizisinin ise her fragmanı benzer şekilde yüksek izlenme sayılarına ulaşıyor ve bu artık sıradan bir durum halini aldı.

Önceki haftalarda yeni bölüm öncesi yayınlanan 3 farklı fragmanın toplamda 15 milyondan fazla izlenme elde etmesi gibi, başka dizinin gerçekleştirmesi imkansız olan örnekler de yaşadık.

Sen Çal Kapımı için sıradan olan bu durum, birkaç dizi dışında sektör için başarılması imkansız bir durumdur… 9 Eylül Çarşamba günü yayınlanacak olan dizinin 9. bölümünden ikinci fragman, sosyal medyada çok konuşuldu. Twitter’da EdSer etiketi üzerinden binlerce mesaj yayınlandı.Hande Erçel ile Kerem Bürsin enerjisi ve uyumu yine övüldü…

İşte o görüntüler: