Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisi reytinglerde Bay Yanlış’tan çok daha iyi!

Sen Çal Kapımı dizisi reytinglerde Bay Yanlış’tan çok daha iyi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Sen Çal Kapımı dizisinin reytingleri iyi geldi! Fox TV, Bay Yanlış dizisinin ilk bölüm reytinglerinin 3 bandında gelmesi ile büyük bir şok yaşamıştı. O yüzden de Sen Çal Kapımı için de bir tedirginlik hakimdi… Ancak korkulan olmadı. Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisi ekrana iyi bir başlangıç yaptı.

Bay Yanlış dizisinin 2. bölümünün elde ettiği iyi oranları, Sen Çal Kapımı dizisi daha ilk bölümünde almayı başardı. 8 Temmuz Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanan dizi, totalde 4.09 reyting ile 3. sırada yerini aldı.

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin uyumu en çok AB grubu izleyicilerini cezbetti. Bu grupta 4.99 reyting elde eden dizi, günü 2. sırada tamamladı. ABC1 grubunda ise 4.92 reyting ile yine 2. olan Sen Çal Kapımı, bu sonuçlarla birlikte yaz ekranına çok iyi bir başlangıç yaptı.

BAY YANLIŞTAN DAHA İYİ REYTİNGLER GELDİ

Sen Çal Kapımı dizisi reytinglerde Bay Yanlış'tan çok daha iyi! 7

Bay Yalış dizisi 3 Temmuz tarihli 2. bölümüyle totalde 4.62 reyting ile 3. olmuştu. AB’de 4.11 reyting ve ABC1’de ise 4.34 reyting ile ikincilik başarısı gelmişti.

Bay Yanlış’ın ilk bölüm reytingleri ise totalde 2.92, AB’de 3.11 ve ABC1’de ise 3.04 olmuştu.

Sen Çal Kapımı dizisinin birinci bölümüyle ne kadar iyi bir başlangıç yaptığı Bay Yanlış dizisinin reytinglerine bakılınca daha iyi anlaşılıyor.

Bay Yanlış’ın 2. bölümde aldığı reyting ile moral bulan Fox TV, Sen Çal Kapımı dizisinin ilk bölümünün reytingleriyle de büyük sevinç yaşadı. İki dizi de tutmuşa benziyor…