Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisi reytinglerde patlama yaptı!

Sen Çal Kapımı dizisi reytinglerde patlama yaptı!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinin 9.bölümünün elde ettiği reytingler, dizinin müthiş bir patlama yaptığını da gösteriyor.  Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu ve senaryosunu Ayşe Üner Kutlu’nun kaleme aldığı “Sen Çal Kapımı” dizisi dün akşam 9. bölümüyle ekrana geldi.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başarılı performansları ve iyi uyum yakalamaları ile dikkat çeken dizi; ABC1 hedef kitlede 9.11 reyting ve 23.19 share, TOTAL hedef kitlede ise 7.94 reyting ve 22.77 share alarak Çarşamba gününün en çok izlenen yapımı olmayı başardı. Daha önce 7’li reyting oranlarında sonuçlar elde eden Sen Çal Kapımı dizisinin 9’lu reytinglere çıkışı da önemli bir sıçrama olarak dikkat çekti.

Sadece AB grubunda MasterChef Türkiye’ye geçilen Sen Çal Kapımı dizisi, total ve ABC1 gruplarında ise birinci olarak büyük bir başarı sergiledi. TRT1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek dizisi ise totalde 8. olurken, AB ve ABC1 gruplarında ise 7. sırada yer aldı.

İşte 9 Eylül Çarşamba akşamının ilk 10 program listesi:

Sen Çal Kapımı dizisi reytinglerde patlama yaptı! 14

Dizi, oyuncu kadrosunda; Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in yanı sıra Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Ahmet Somers, Dorukhan Kenger ve İlkyaz Arslan gibi birbirinden başarılı isimleri barındıyor.

FOX’un sevilen dizisi “Sen Çal Kapımı”, 16 Eylül Çarşamba saat 20.00’de yeni bölümüyle FOX’ta.