Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisi ve Hande Erçel için ‘en kötü’ yakıştırması!

Sen Çal Kapımı dizisi ve Hande Erçel için ‘en kötü’ yakıştırması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda yayınlanan romantik komedi dizileri içinde Bay Yanlış ve Sen Çal Kapımı’nın en kötüleri olduğunu düşünüyor musunuz? Kerem Bürsin ile Hande Erçel iyi bir uyum yakaladı, ancak her ikisinin de oyunculuğundan memnun musunuz?

Yaz ekranında Fox TV’de yayınlanan 2 romantik komedi dizisine yönelik en sert eleştiriler Medyaradar sitesinin televizyon eleştirmeni Murat Tolga Şen’den geldi… Köşe yazısında bu iki diziyi çok sert şekilde eleştiren yazar, Hande Erçel’i şu an dizilerde rol alan en kötü kadın oyuncu olarak tarif etti.

Murat Tolga Şen’in tüm eleştirilerini Medyaradar sitesinde okuyabilirsiniz, ama bazı görüşlerini sizlerle paylaşacağız. Hande Erçel için yazarın yorumu şöyle: “Bu kızımız onca dizi tecrübesine rağmen şu an dizilerde oynayan en kötü oyuncu unvanını elinde tutuyor. İnsan hiç mi duygu veremez ya da doğru tonlayamaz? Yeşilçam’da olsa dublajla toparlıyorlardı ama burada…”

Yazarın Sen Çal Kapımı dizisini tüm zamanların en kötüsü olarak nitelendirdiğini de belirtelim:

“Dürüst olacağım; yaz dizilerinden beklentim sıfır olmasına rağmen uzun zamandır bu kadar kötü yazılmış, oynanmış, çekilmiş olanını izlememiştim. Tüm zamanların en kötüsü bile olabilir öyle ki geçen hafta eleştirdiğim Bay Yanlış bunun yanında Polanski’nin Macbeth uyarlaması gibi kaldı!”