Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde beklenmeyen ayrılık! Serkan bu işe çok sevinecek!

Sen Çal Kapımı dizisinde beklenmeyen ayrılık! Serkan bu işe çok sevinecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları Sen Çal Kapımı dizisinde bir ayrılık yaşanacak. Yaz sezonunda başlayan romantik komedi tarzındaki Fox TV’nin dizisi ile ilgili flaş bir karar alınmıştı bir kaç gün önce. Dizinin reytinglerinin düşmesi nedeniyle hafta sonuna alınmasına karar verilmişti.

Bundan sonra Cumartesi akşamları ekrana gelecek olan diziden bir de ayrılık haberi geldi. Dizide Serkan’ın yıldızının bir türlü barışmadığı ve Ali Ersan Duru’nun oynadığı Efe karakteri ayrılıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından yaptığı paylaşımda ali Ersan Duru’nun ekibe kısa bir süre sonra veda edeceğini ifade etti.

Sen Çal Kapımı dizisinde beklenmeyen ayrılık! Serkan bu işe çok sevinecek! 7

Bu hafta 19. bölümü yayınlanacak olan dizinin 21. bölümünde Efe Akman karakteri diziden ayrılacak. Yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı ve yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği diziye Efe Akman karakteri 13. bölümde katılmıştı.

Serkan ve Eda’nın arasına girdiği için izleyenler tarafından da pek sevilmeyen bir karakterdi Efe Akman. Yurtdışından gelen ünlü peyzaj mimarı olarak diziye katılmış, Kerem Bürsin’in oynadığı Serkan’ın da hiç hoşlanmadığı bir karakter olmuştu.