Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinde bir oyuncu gitti, yeni gelen gideni aratacak!

Sen Çal Kapımı dizisinde bir oyuncu gitti, yeni gelen gideni aratacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisinin başrolünde yer aldığı ve uyumları ile de çok ilgi gördüğü Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinin 21 bölümü izleyicilerle buluştu. Bu süreçte dizide izleyicilerin en sevmediği karakter Selin olmuştu. Bige Önal’ın canlandırdığı karakterin Eda ile Serkan’ın arasındaki en büyük sorun olduğu algısı diziye hareket katmaktaydı.

Ancak Selin karakteri artık dizide yok. Ancak yeni bir karakter geldi. Balca Koçak 22. bölümden itibaren dizideki dengeleri değiştirecek. Bige Önal gitti ama yeni gelen İlayda Çevik canlandıracağı karakter ile Selin’i aratacak… Serkan ve Eda’nın arasına Balca’nın gireceğine artık kesin gözüyle bakılıyor.

Balca o kadar hızlı ki şirkete yeni geldi ama daha şimdiden Serkan Bolat’ı gözüne kestirdi. İzleyicilerin hayalini süsleyen Eda ve Serkan aşk sahnelerine adeta limon sıkacak bir durum bu.

Sen Çal Kapımı dizisinde bir oyuncu gitti, yeni gelen gideni aratacak! 7

Senaristler haklı olarak hikayeyi hareketlendiriyor. Duygusal sahnelerle Eda ve Serkan buraya kadar geldi ama artık yeni gelişmeler ve hikayenin biraz daha farklılaşması gerekiyor. Reytinglerin yükselmesi için de bu şart.

Balca karakterinin Eda ve Serkan’ın arasına girmesi durumun klasik bir senarist hastalığına işaret ediyor ama hikayeyi uzatmanın da artık başka bir yolu kalmadı…

İşte Sen Çal Kapımı dizisinin 22.bölümünden 2. fragman… Balca, Serkan’ı gözüne kestirdi ve avına yaklaşıyor…