Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinde evlilik sözleşmesini bile gölgede bırakacak olay!

Sen Çal Kapımı dizisinde evlilik sözleşmesini bile gölgede bırakacak olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Artık Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi, Fox TV’de yolculuğuna devam ediyor. Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrolünde yer aldığı dizinin 19 bölümü geride kaldı. Geçtiğimiz cumartesi akşamı yayınlanan bölümün reytinglerde iyi sonuçlar getirmesi olumlu bir izlenim yarattı.

Zümrüdüanka ile yer değiştiren Sen Çal Kapımı dizisinin yeni günü, izleyicileri de mutlu etti. Artık Cumartesi akşamları Eda ve Serkan’ın aşkına odaklanacak olan dizi takipçileri, sosyal medyada da yaptıkları kampanya ile dizinin reytinglerini artırmak için hayranları ekran başına davet ediyor.

Kuzey Yıldızı ve Gönül Dağı dizileri ile rekabet halindeki Sen Çal Kapımı ise bu gün değişikliği bir kurtuluş olmuştu. Peki dizinin 28 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümünde neler yaşanacak? Öncelikle evlilik sözleşmesini bile geride bırakan bir gelişme var. Eda ve Serkan ilişki sözleşmesi… Eda, bundan sonra ipleri eline alıyor…

Ailesini kaybettiği kazayı unutamayan Eda için geçmeyen bir başka şey ise aşk acısı. Fragmana yansıyan görüntülerde Eda diyor k, “Ben o kazadan sonra çok üzüldüm, ama üzüntümle de yaşamayı öğrendim. Sanki her şey tekrar yaşanıyor. Ne kadar kalbin kırılsa da hayal kırıklığı da olsa aşk geçmiyor…”

Ayrıca Eda, ipleri eline alacağını ve bundan sonra oyunun kendi kurallarına göre oynanacağını söylüyor.

Eda Yıldız – Serkan Bolat ilişki sözleşmesi ise her şeyi alt üst edecek gibi görünüyor… İşte Sen Çal Kapımı dizisi 20. bölümden 2. fragman: