Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in seksi küvet sahnesi olay olacak!

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in seksi küvet sahnesi olay olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi bir romantik komedi işi… Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümleri artık daha eğlenceli. Eda ve Serkan aşkının düzelmesi ve evlenme kararı vermeleri, izleyicilerden büyük destek gördü. Artık dizinin hayranları kasvetli değil, eğlenceli ve aşk dolu görüntüler istiyor.

Sonunda izleyicilerin bu talebini gören senaristler artık hikayede aşkı ve mutluluğu daha da çok öne çıkartmaya başladı. Tabii ki Serkan ve Eda’nın evlilik meselesi öyle çabucak gerçekleşmeyecek ve arada bir çok olay yaşanacak. Semiha ve Balca’nın bu aşkı bozmaya yönelik girişimleri devam etse de artık senaryonun bu yöne doğru akmayacağı, bunun sadece bir detay olarak kalacağı da anlaşılıyor.

Serkan ve Eda’nın evlilik öncesinde yaşayacakları ise izleyicileri hem eğlendirecek hem de romantik sahneler aşk arayanlara ilaç olacak. Eda ve Serkan’ın otelde küvetteki seksi anları ise ekranda pek de göremediğiniz ateşli anların yaşanmasına neden olacak.

Sen Çal Kapımı dizisinin 23 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 28. bölümünde kısa ve dozunda olsa da yine de Eda-Serkan sahnelerinde seksilik öne çıkacak.

Eda ve Serkan ikilisinin hep böyle mutlu olmasını isteyen dizi hayranları yeni bölüm fragmanına da büyük ilgi gösterdi. Kısa sürede youtube üzerinde 1 milyondan fazla izlenme eden fragmana binlerce da yorum yağdı.

Yeni bölümün büyük bir heyecan yarattığı ve reytinglerinin de iyi geleceğini yönelik güçlü bir beklenti de var. Zira dizi, son dönemde reyting kaybına uğraması ile dikkat çekmiş ve final iddiasında bulunanlara malzeme olmuştu.