Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde hangi oyuncu dışlanmışlık hissediyor?

Sen Çal Kapımı dizisinde hangi oyuncu dışlanmışlık hissediyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinde ekip o kadar birbirine kaynaştı ki, artık aralarındaki iletişim aile olduklarını gösteriyor. Dizinin setinde yaptığı komikliklerle de bilinen Anıl İlter, rol arkadaşı Melisa Döngel ile birlikte kameralara konuştu.

Kerem Bürsin’in de sıklıkla ifade ettiği üzere Sen Çal Kapımı setinde her gün büyük bir eğlence ve neşe ile çekimler gerçekleştiriliyor. Soğuk havanın da oyuncuları olumsuz etkilediği bu dönemde, Anıl İlter, ekip ile birlikte karlı ortamda eğlenemediği için şikayetçi oldu. “Beni dışlıyorlar” diyerek espri yapan oyuncu, takipçilerini de gülümsetti.

Dizinin setinde kar yağdığı zaman çekimlerde bulunmayan Anıl İlter, bunu kaçırdığına üzülmüştü. Ceren karakteri ile izlediğimiz Melisa Döngel, “Biz hep onsuz eğleniyoruz” diyerek kahkaha attı. Anıl İlter, “Benimle eğlenemiyorlar. Bi dışlama var. Galiba Sarp’tan ötürü, arada bir fitne katıyor” diye konuştu. Dizideki en yakın arkadaşı Sarp Bozkurta’a da laf atan İlter, adeta sette arkadaşı ile ayrılmaz ikili pozisyonunda.

Sen Çal Kapımı dizisinde hangi oyuncu dışlanmışlık hissediyor? 7

Dizinin başarısının yüzde 60’ının set ortamından kaynaklandığını ve hep birlikte çok eğlendiklerini anlatan Anıl İlter, şöyle konuştu: “Oyuncular arasındaki enerji, dinamikler bunları gösteriyor. Senaryoyu aldığım zaman onu, bir aradayken daha yükseğe çıkartmak için en keyifli yanı o oluyor bizim için.”

Yeni bir dizi çekilse yine Sarp Bozkurt ve Melisa Döngel ile birlikte sette yer almayı isteyeceğini belirten Anıl İlter, o anlarda Döngel’in sevimli tacizi ile de karşılaştı.

Anıl İlter, “Melisa ve Sarp, biz ekstra aramızda çok eğleniyoruz. İkisi olsa aramızda çok güçlü hissederim” diye konuştu.

Çalışma arkadaşları ile birlikte sette çok eğlendiklerini doğrulayan Melisa Döngel ise, “Enerjimiz bu yüzden size güzel bir şekilde yansıyor” dedi.

İki ünlü oyuncu da çekimlerin çok yoğun devam ettiğini ve özel hayata ayıracak zaman bulamadıklarını da belirtti. Çekimler için Sapanca’ya gittiklerini de hatırlatan Anıl İlter, set dışında aksiyonlarının olamadığını belirtti. Melisa Döngel de aynı durumu yaşadığını sözlerine ekledi.