Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde her şey güzel gider mi hiç, yine başa bir bela gelecek!

Sen Çal Kapımı dizisinde her şey güzel gider mi hiç, yine başa bir bela gelecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Sen Çal Kapımı, 27. yeni bölümü ile 16 Ocak akşamı ekrandaki yerini alacak. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin güçlü enerjisi ile ortaya koydukları performans, dizinin şimdiye kadar ayakta kalmasını sağladı. Ancak geçtiğimiz hafta reytinglerde ciddi bir gerileme yaşayan dizi, Survivor 2021’in başlaması ile bir grup izleyicisini rakibine kaptırmıştı.

Sen Çal Kapımı dizisinin reytinglerinin düşük gelmesi sonrasında, final yapacağı iddialarına yönelik yorumlar da sosyal medyada yazılmaya yeniden başlandı. Dizinin 27.bölümünde ise dikkat çeken detaylar var… 27. yeni bölümden 2. fragman da yayınlandı. Serkan ve Eda arasında aşkın yeni dokunuşlarını göreceksiniz.

“Seninle tanıştığımdan beri, doğru bildiğim ne varsa yanlış çıktı. Yapmam dediğim ne varsa yaptım. Bana aşık olmaya devam eder misin Eda Yıldız? Benimle evlenir misin?” İşte Serkan’ın bu sözleri dizi hayranlarının şimdiye kadar beklediği sözlerdi… Serkan’ın evlilik teklifine Eda’nın “Evet” yanıtını vermesi de büyük bir aşkın sonuca ermesi olarak ekrana yansıyacak.

Serkan ve Eda arasındaki bu mutlu anlar devam ederken, Semiha hanım ile Balca’nın planları da bitmeyecek. Eda ve Serkan’ın mutlu anlarını ise yine bir kötü olay berbat edecek.

Sen Çal Kapımı 27.bölüm 2. fragmanında bayılmak üzere olan Eda’nın bu hali hiç de iyiye işaret değil… Yani dizinin senaristleri izleyicileri önce büyük aşk ile sevindirecek ama sonra da başka bir olay ile üzecek gibi duruyor… İşte yeni fragman: