Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinde her şey güzel giderken illa ki kötü bir şey mi olmalı!

Sen Çal Kapımı dizisinde her şey güzel giderken illa ki kötü bir şey mi olmalı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, ikinci sezonu ile yoluna devam ediyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinde güzel anların yanı sıra can sıkan gelişmeler de var.

Eda ve Serkan yeniden evlendi ve çok mutlu olacakları beklenirken, bu sefer başka bir sorun çıktı. Serkan’ın işleri bozuldu ve belki de battı. Eda maddi konular yüzünden panik yaşıyor, hatta bu paniği Kiraz bile içinde hissediyor. Serkan ile Eda’nın aşk hikayesinde yeni bir krizin ilk işaretleri 48. bölüm fragmanına yansıdı.

Dizinin final yapmasına 5 bölüm kaldı. İzleyiciler her şey güzel giderken böyle kötü bir olay mı yaşanmalıydı, işte bu soru sosyal medyada yer alıyor.

Bir dizi hayranı, “Her şey güzel giderken neden illa kötü bir şey olmak zorunda? Ne güzel her şey harika derken, bir şey oluyor.. Bu seferde şirket batıyor..Off..” diye yorum bıraktı. Benzer tepkiler de geliyor. Dizinin son 5 bölümünü rahat bir şekilde izlemek isteyen hayranlar, anlaşılan senaristin küçük oyunlarına da katlanmak durumunda kalacak.

Sen Çal Kapımı dizisinin 47. bölümü de dün akşam yayınlandı ve reytinglerde bugüne kadarki en düşük oranlar geldi. Şimdiye kadar dizi hiç bu kadar düşük reytingler almamıştı. Yaz ekranında izleyici azlığı nedeniyle yaşanan bu durum sıralamada ise farklı bir görüntü çiziyor. Dizi tüm kişiler ve ABC1 gruplarında günü üçüncü sırada tamamladı ve AB’de de dördüncü oldu.

Sen Çal Kapımı’nın yeni bölüm fragmanı da heyecan yarattı. İşte 11 Ağustos Çarşamba günü yayınlanacak olan dizinin 48. bölümünden ilk fragman: