Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde heyecanla beklenen karar ortaya çıktı!

Sen Çal Kapımı dizisinde heyecanla beklenen karar ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinin şimdiye kadar 32 bölümü yayınlandı. Son haftalarda izleyiclierin rahatsız eden gelişmeler yaşanıyordu. Dizinin reytinglerinin de gerilemesine neden olan bu konu, Serkan ve Eda ayrılığıydı… Hafızasını kaybeden Serkan’ın Eda’yı hatırlamaması ve Selin ile evlenme kararı alması herkesi şoke etmişti.

Hikayenin iki karakterin ayrılığı noktasında ilerlediği dönemde eleştiriler de arka arkaya geldi. Dizi hayranları artık aşk görmek istediklerini ve hafıza kaybı durumunun uzun sürdürğünü belirten yorumlarla senaristlere birçok mesaj yollamıştı. Sonunda bu tepkiler bir sonuca ulaştı.

Sen Çal Kapımı dizisinin 33. bölümünden yayınlanan 3. fragman Serkan ile Eda’nın artık ayrılıklarının biteceğini, senaristlerin bu ikiliyi yeniden birleştirme kararı aldığı ortaya çıktı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde hem Deniz’in Eda’yı sevdiğini söylemesi herkesi şaşırtacak hem de Serkan ile Eda’nın öpüşmeye başlayarak, yeniden aşklarını ilan edişiyle mutlu olacaksınız.

Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan daha önce şöyle söylemişti: Yüz kere dünyaya gelsem yüzünde de sana aşık olurum.”

Senaristlerde artık bu sözü hatırladı ve 33. bölüm itibariyle ikiliyi birleştiriyor. 27 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Sen Çal Kapımı 33. bölüm 3. fragmanını videodan izleyebilirsiniz.