Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinde incelik bitecek, kalpler bir bir kırılacak!

Sen Çal Kapımı dizisinde incelik bitecek, kalpler bir bir kırılacak!

tarafından ker_def

Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı, yeni bölümünde büyük bir heyecan yaşanacak. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 26. bölümünü 9 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de ekranda bulabilirsiniz.

Yeni bölümden detaylar da ortaya çıktı. Eda ve Serkan aşkını yine kötü günler bekliyor. Birçok dizi hayranı ikilinin ayrılmamasını, aşklarının devam etmesini beklerken, senaristler ise farklı bir tabloyu ekrana sürecek… Seymen ve Balca karakterlerinin gelişi ile birlikte artık Serkan ve Eda ikilisine rahat yüzü görmek yok.

Seymen, Eda’yı elde etmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Semiha Hanım ve şirkette gizlice onunla işbirliği yapan Balca kendisine yardımcı olmaya çalışır. Bir yanda Seymen’in kötü niyetinin farkında olmayan Eda, diğer yanda Balca’nın kötü niyetinin farkında olmayan Serkan hata yapmaya ne kadar açık olduklarının farkında değillerdir. Birbirlerinin kalbini kıracak ve istemeden de olsa kıskandıracak hamleler yapmaya başlarlar.

Ayfer ve Aydan; Şef Alexander ile yakınlaşmak için artık birbirlerini atlatmaya çalışarak çabalamaktadır. Kendisi için yapılan rekabetin farkında olmayan Alexander ise iki hoş hanıma da eşit mesafede olmayı sürdürür. Engin Pırıl evliliğinde ise Pırıl’ın babası sorun çıkaracak gibidir.

Serkan ve Eda arasındaki gerilim sonunda ikisinin de beklemediği bir anda büyük bir patlamaya yol açar. Bir kıvılcım aralarındaki gerilimin alev almasını sağlamıştır. Bundan sonra olacaklar ise hayatlarının hiç ummadıkları bir noktaya savrulmasına neden olur.