Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinde sinir krizi geçirten karar!

Sen Çal Kapımı dizisinde sinir krizi geçirten karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Cumartesi akşamları izleyicilerin ekran başında farklı duyguları bir arada yaşamasını sağlayan Sen Çal Kapımı dizisinin hikayesinde yaşanan gelişmeler kimi izleyiciler için olumlu, kimileri için ise olumsuz yorumlara neden oluyor. 29.bölümü dün akşam yayınlanan dizide Kerem Bürsin’in hayat verdiği Serkan Bolat karakterinin, Bige Önal’ın canlandırdığı Selin’e evlilik teklif etmesi izleyicileri fazlasıyla sinir etti.

Bir süredir dizide olmayan Selin, geri dönüşünü Serkan ile el ele tutuşarak yaptı ve Eda’ya adeta gol attı. Düğün günü kaybolan Serkan’ı aylar sonra eski aşkı ile gören Eda Yıldız’ın yaşadığı hayal kırıklığı dizi hayranlarını da duygulandırdı. Sen Çal Kapımı dizisinin 29. bölümünde Serkan’ın Selin’e evlilik teklifi yaptığı sahne sosyal medyada da birçok izleyiciden tepki gördü. Sonuçta bu bir senaryo hilesi ve diziye renk katmak için yapılan bir adım. Eda ve Serkan aşkının yarıda kesilmesi ise bunu bekleyen dizi hayranları tarafından eleştiriliyor.

Hande Erçel’in başarıyla hayat verdiği Eda’nın gözünün önünde Serkan’ın Selin’e evlilik teklifi ile ilgili yorumlar yazan Sen Çal Kapımı dizisi hayranları, “Bu sahnede sinir krizi geçirdim. Yani daha fazla saçmalanamazdı” diye yorum bıraktı.

Sinir krizi geçirdiğini yazan birçok kişi oldu. Serkan’a fazlasıyla kızan hayranlar kafa dağıtmak için izledikleri yapımın sinirlerini dağıttığından şikayet ettiler.

Bazı dizi hayranları, “Ben bırakıyorum, yeter artık” diyerek diziyi artık izlemeyeceklerini yazarak aşırı tepkide de bulundu. “Böyle saçmalayacaklar ise diziyi bitirsinler daha iyi” diyenler de oldu.

Serkan karakterinin daha önce Eda Yıldız’a söylediği, “Yüz kere dünyaya gelsem yüzünde de sana aşık olurum” sözünü hatırlatan takipçiler, bir anlamda senaristlere de mesaj yolladı.

İşte izleyicilerin sinir krizleri geçirmesine neden olan o sahne: