Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde yapılan hata ahlak sorgulamasına yol açıyor!

Sen Çal Kapımı dizisinde yapılan hata ahlak sorgulamasına yol açıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmaya devam eden Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümü 20 Mart akşamı izleyicilerle buluşacak. Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Yeni bölümden ilk detaylar da ortaya çıktı.

Eda ve Serkan kavuşacak ama bu artık gerçek bir evliliğin gölgesinde yaşanan bir kavuşmaya dönüştü. Eda’nın yaptığı hata hikayenin geleceğini de şekillendirmiş oldu… Eda’nın Deniz ile resmi nikah kıyması aslında gerçek hayatın akışına pek de uygun bir durum değildi… Tabii bu bir romantik komedi dizisi ama gerçek hayat ile paralel ilerlemesi de şart.

Senaristler diziyi ilginç bir noktaya taşımak için böyle bir senaryo yazdı. Şimdi ise işin içinden nasıl çıkılacağı izleyicinin merakını süslüyor. Gerçek hayatta böyle bir olay düşünebilir misiniz? Uçuk gelir değil mi? Ancak senaristler dizinin ilgi çekmesi için uçuk olup olmamasına bakmadan hikayeyi her yöne çekebiliyor.

Sen Çal Kapımı dizisinde yapılan hata ahlak sorgulamasına yol açıyor! 7

Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan ve Eda aşkı şimdi de ahlak sorunu olarak izleyicinin sorgulamaları ile karşılaşacak. Evli bir kadın ve aşığı arasındaki aşk ilişkisinin izleyici tarafında nasıl tepkiler doğuracağı da merak ediliyor.

Bu nedenle de Sen Çal Kapımı dizisinin 36. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Diziden bazı detaylar da ortaya çıktı. İşte detaylar:

Serkan ve Eda’nın kavuşmasına “gerçek evlilik” gölgesi düşer. Eda bu evlilik gerçek bile olsa Serkan onu hatırladığı için mutludur.

Ne olursa olsun Deniz ile evliliği iptal ettirecek, aşklarına devam edecekler, el ele her şeyin üstesinden geleceklerdir.

Deniz’in Eda’ya olan aşkı ağır basar ve ortadan kaybolur. Eda ve Serkan, Deniz’i bulabilecek mi? Serkan ve Eda mutlu olacak mı?