Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisindeki gizemli ses, yüreklere dokundu! İşte o sesin sahibi!

Sen Çal Kapımı dizisindeki gizemli ses, yüreklere dokundu! İşte o sesin sahibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde kalplere dokunan sesiyle bir oyuncu var ki, yıldız gibi parlıyor! 22 Ekim 1991 İstanbul doğumlu olan genç oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, 2018 yılından bu yana ekranda farklı projelerde yer alıyor. 8. Gün dizisinde başladığı dizi kariyerine, Erkenci Kuş’ta Deniz Keskin karakteriyle devam eden Gümülcinelioğlu, şimdilerde Sen Çal Kapımı dizisinde Pırıl Baytekin karakterine hayat veriyor.

Ayrıca Blu TV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisinde de oyuncunun Çağla karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktığını hatırlatalım. Hande Erçel ve Sen Çal Kapımı dizisinde iyi bir uyum yakaladı ve enerjileriyle de izleyicileri ekrana bağlamayı başardı.

Ancak yan rollerde de dikkat çeken isimler var. Bu isimlerden birisi de Pırıl’a hayat veren Başak Gümülcinelioğlu… Diziye sesiyle de renk katan genç oyuncu, adeta izleyicilerin kalplerine dokundu.

Şarkı o kadar güzel ve akıcı ki, birçok kişinin diline yerleşti bile. Birçok izleyici şarkıyı kimin söylediğini merak ediyordu. Pırıl karakterine hayat veren Başak Gümilcinelioğlu’nun seslendirdiği öğrenince hem şaşırdı hem de oyuncuyu takdir etti.

Sen Çal Kapımı dizisindeki gizemli ses, yüreklere dokundu! İşte o sesin sahibi! 7

İnstagram hesabından şarkıyla ilgili düşüncelerini paylaşan genç oyuncu, destek veren herkese şu sözlerle teşekkür etti: “Tüylerim diken diken… Son 2,5 aydır sabahım, günüm, gecem uykum, uykusuzluğum, ilk göz ağrım… Sonunda yaptım, yaptık, yazdım, söyledim ve ilk şarkım canımız dizimiz @sencalkapimi için oldu! Bana desteğini emeğini esirgemeyen herkes… İyi ki varsınız! Emeğin karşılığını almak, ah ne güzel şeysin.”

Aşağıdaki iki videodan ilk olarak Sen Çal Kapımı dizisindeki klip halini, ardından da Başak Gümülcinelioğlu’nun kendi çektiği klip halini izleyebilirsiniz.

Başak Gümülcinelioğlu’nun şarkı için çektiği klibi de aşağıdan izleyebilirsiniz: