Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisindeki karaoke partisi akıllardan çıkmayacak!

Sen Çal Kapımı dizisindeki karaoke partisi akıllardan çıkmayacak!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinin 16. bölümü 28 Ekim’de yayınlanacak. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerinde yer aldığı dizi, kış sezonu dizileri başlayınca reytinglerindeki düşüş ile dikkat çekmişti. İzleyicilerinin önemli bir bölümünü kaybeden dizi yine de sadık ve geniş bir hayran kitlesin ekranda tutmayı başarıyor.

Peki Sen Çal Kapımı dizisi 16 bölümde sırlar ortaya çıkacak mı? Serkan, daha ne kadar Eda’dan kaçacak, gerçekleri söylemeyerek daha ne kadar Eda’yı oyalayacak? Dizinin hayranları iki aşığın bir araya gelmesini istiyor. Ancak öncelikle Serkan Bolat’ın her şeyi Eda’ya anlatması şartı… Ayrıca yeni bölümde Eda’nın şarkı söylediği anları da izleyeceksiniz. Ancak ses Hande Erçel’e ait değil, dublaj yapıldı. İzleyiciler bu durumu sosyal medyada sert şekilde eleştirdi. “Keşke kendi sesiyle okusaydı” diyen dizi hayranları için şarkı sahnesi de sürprizlerle dolu olacak.

Sen Çal Kapımı dizisindeki karaoke partisi akıllardan çıkmayacak! 7

Serkan, Eda’yı kamp alanında bulduktan sonra üzerine titrer. Serkan’ın yakın ve ilgili davranışları, Eda’nın dikkatini çeker. Serkan’ın ayrılık kararının arkasında başka bir neden olduğundan şüphelenir.

Eda ormanda kaza geçirdiğinde başını çarptığı için sabaha kadar uyumaması gerekir. Serkan onu ısrarla yazlık eve götürür. Ve sabaha kadar birlikte zaman geçirirler.

Serkan ise Eda ile ayrılığa alışmaya çalışmakta, bir yandan da Efe ve Eda’nın hep birlikte olmasına tepkisiz kalmaya çalışmaktadır. Çünkü Eda’nın ayrılıklarıyla ilgili şüpheleri olduğunun farkındadır.

Erkeklerin maç, kızların karaoke yaptığı gece, erkekler de kızların partisine katılır. Herkesin duygularını birbirine açtığı bu gecede, Serkan’ın Eda’ya olan aşkını gizlemesi ise düşündüğünden çok daha zor olacaktır.