Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılan Bige Önal’dan, yakın zamanda bir sürpriz gelebilir!

Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılan Bige Önal’dan, yakın zamanda bir sürpriz gelebilir!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Bige Önal, son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde oynadığı Selin karakteri ile ekrandaydı. Oyuncu, 2010 yılında Elde Var Hayat isimli yapımla ilk kez televizyon izleyicileri ile tanıştı. Önal daha sonra Halil İbrahim Sofrası, Muhteşem Yüzyıl, Yasak, Maral, Göç Zamanı, Benim Adım Gültepe, Bodrum Masalı, Tehlikeli Karım, Hakan: Muhafız, Bozkır, Bir Başkadır isimli yapımlarda da rol aldı.

Özellikle Sen Çal Kapımı dizisinde masmavi gözleriyle izleyenlerin hemen her bölüm google’a ‘gözleri lens mi?’ diye sorular sorduğu bir isim Bige Önal. Başarılı oyunculuğu ile dikkatleri çeken oyuncu, bir süredir de Çukur dizisinde Yamaç’ı oynayan Aras Bulut İynemli ile birlikte.

Bige Önal, Netflix’te kısa bir süre önce yayınlanan ve çok konuşulan Bir Başkadır isimli dizide de oynadı. Oradaki performansı ile de övgüleri topladı oyuncu. Sen Çal Kapımı dizisindeki Selin karakterinin hikayesi bitince kısa bir süre önce diziye veda etti.

Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılan Bige Önal'dan, yakın zamanda bir sürpriz gelebilir! 7
(Bir Başkadır dizisinden)

Oyuncu, tv100 kameralarıyla bir marketten çıkarken karşılaştı ve kısa bir röportaj verdi. Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılmasından sonra yeni bir projesi olup olmadığı ile ilgili bir soruya da yanıt veren oyuncu, çok fazla detay vermese de bazı teklifler olduğu ve karar verme aşamasında olduğunu da gösterdi.

Bige Önal’ın “Göreceğiz bakalım. görüştüğüm bir şeyler var ama daha kesin bir şeyler yok o yüzden söylemeyeyim” yanıtıyla sürprizi bozmak istemediği anlaşılmakta.

Bu arada dizi mi, yoksa sinema filmi mi tercih edeceği ile ilgili bir soruya da Önal, “Her şeye bakıyorum. Daha çok tür değil de sevip sevmemem önemli” yanıtını verdi.

Röportajın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…