Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılan oyuncu, Ramo setinde ortaya çıktı!

Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılan oyuncu, Ramo setinde ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sitare Akbaş, yeni dizisinde ilk kez hayranlarının karşısına çıktı. Temmuz ayında başlayan Fox TV’nin Sen Çal Kapımı isimli dizisinde Figen karakterine hayat veren Sitare Akbaş, çok farklı bir imaj ile ekranda hayranları ile buluşmuştu.

Sitare Akbaş, bu projeden sessiz sedasız ayrıldı. Oyuncunun ayrılığının ardından yeni dizi anlaşması yaptığı da ortaya çıktı. Ramo’nun dün akşam yayınlanan 32. bölümünde ise Sitare Akbaş, ilk kez yeni rolüyle izleyicilerinin karşısına çıktı.

Mazhar’ın hayat arkadaşı olarak seyircilerin karşısına çıkan “Dilber” karakteri de bu bölüm dikkat çekti. Dilber karakteriyle Ramo’nun kadrosuna Sitare Akbaş dahil oldu. Oyuncunun Sen Çal Kapımı dizisinden sonra farklı imajı bir kez daha dikkat çekti.

Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılan oyuncu, Ramo setinde ortaya çıktı! 8

Sen Çal Kapımı dizisinin ardından saçlarını farklılaştıran oyuncu, instagram hesabından da yeni imajıyla özel pozlarını paylaştı. Takipçilerinin büyük beğenisini alan Sitare Akbaş’a güzelliğine yönelik birçok iltifat içerikli yorum yapıldı.

“Yeni imajın çok iyi olmuş, çok güzelsin” diye yorum bırakan takipçiler, ünlü oyuncuya binlerce de beğeni bıraktı. Ramo hayranları da yeni karakter Dilber’in gelişini sosyal medyadan yaptıkları hoş paylaşımlarla kutladı.

Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılan oyuncu, Ramo setinde ortaya çıktı! 9