Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinden ayrıldı, TRT1’in çok iddialı dizisine geçti!

Sen Çal Kapımı dizisinden ayrıldı, TRT1’in çok iddialı dizisine geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların yükselen yıldızları arasında bulunan genç oyuncu İsmail Ege Şaşmaz’a adeta piyango vurdu. 2013 yılında Güneşi Beklerken isimli projede Barış Erdoğan karakteri ile adını duyuran Şaşmaz, sonrasında farklı dizilerde dikkat çeken rollerde yer aldı.

Günebakan, Aşk Yalanı Sever yapımlarının ardından Aşk Laftan Anlamaz’daki İbrahim ile ilgi gören oyuncu, Lise Devriyesi ve Mehmetçik Kutül Amare dizilerinde de boy gösterdi. Temmuz ayında izleyicilerle buluşan Sen Çal Kapımı dizisinde Kaan Karadağ karakterini canlandıran oyuncu, yeni bir rolle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Sen Çal Kapımı dizisinden ayrıldı, TRT1'in çok iddialı dizisine geçti! 7

Bu sezonun flaş dizilerinden TRT1’de pazartesi akşamları yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizinin kadrosuna katılan oyuncu, yakında hayranları ile buluşacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu ile anlaşma sağlandı ve sürpriz bir karaktere hayat vermesi bekleniyor.

Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Mehmet Özgür, Sevda Erginci, Gürkan Uygun ve Leyda Lydia Tuğutlu gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Uyanış Büyük Selçuklu, sezonun en iyi reyting alan, izleyici ilgisi en yüksek projelerinden birisi.

İsmail Ege Şaşmaz adına bu yeni rolü kariyeri açısından önemli bir adım oldu.