Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinden bir oyuncu ayrılıyor

Sen Çal Kapımı dizisinden bir oyuncu ayrılıyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen romantik komedi tarzındaki Sen Çal Kapımı dizisinden bir oyuncunun ayrılacağı haberleri gündeme geldi. Çarşamba gününden Cumartesi akşamına geçen ve başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in oynadıkları Sen Çal Kapımı dizisinde bir karakterin hikayesi bitiyor.

Dizi yaz sezonu başında ekranlara gelmeye başlamıştı. Yeni sezonda da reytingleri iyi gidince devam etti. Her ne kadar reytinglerde biraz düşüş yaşansa da gün değiştirerek kanal dizinin devamını sağlamaya çalışmakta.

Diziyle ilgili gelişmeler arasında bir oyuncunun ayrılık haberi dikkatleri çekti. Ali Ersan Duru’nun oynadığı Efe karakteri, bir kaç bölüm sonra diziden ayrılıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından yaptığı paylaşımda oyuncunun 3 bölüm sonra diziden ayrılacağını duyurdu.

Sen Çal Kapımı dizisinden bir oyuncu ayrılıyor 7

21 Kasım Cumartesi akşamı 19. bölümü yayınlanacak olan dizinin 21. bölümünden sonra ise Efe Akman karakteri ayrılacak.

Yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı ve yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği diziye Efe Akman karakteri 13. bölümde katılmıştı.

Serkan ve Eda’nın arasına girdiği için izleyenler tarafından da pek sevilmeyen bir karakterdi Efe Akman. Yurtdışından gelen ünlü peyzaj mimarı olarak diziye katılmış, Kerem Bürsin’in oynadığı Serkan’ın da hiç hoşlanmadığı bir karakter olmuştu.