Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisine bebek mi geliyor?

Sen Çal Kapımı dizisine bebek mi geliyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinin şimdiye kadar 16 bölümü yayınlandı. Son bölümler hariç, çok iyi performans sergileyen dizinin reytinglerinde ciddi bir gerileme var.

Sen Çal Kapımı’nınÇarşamba akşamları çok iyi reytingler aldığı dönemler geride kaldı.Artık dizi Kuruluş Osman, Sadakatsiz ve Doğduğun Ev Kaderindir’den sonra 4. en çok izlenen dizi konumuna düştü. Sezon dizilerinin başlaması ile birlikte yaşanan bu izleyici kaybı yapımı fena halde sarstı…

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisini başrolde buluşturan dizinin 17. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Bebek puseti herkesi şaşırtıyor. Serkan, Eda’nın hamile olduğunu düşünüyor ve ona ayrı bir önem veriyor. Yani dizide izleyicilerin istediği gerçekleşiyor.

Serkan Bolat’ın, Eda’ya karşı tavırlarının değişmesi ve onu fazlası ile düşünmesi, bu durumu da hissettirmesi ikilini yakınlaşmasının en önemli adımları olacak. Serkan, Eda hamile diye böyle yapıyor. Eda, ise bu tavırlar karşısında bir hayli şaşkın.

Sen Çal Kapımı dizisinde şimdi de bebek beklentisi üzerinden izleyiciler eğlenceli anlar yaşayacak. Dizinin 4 Kasım Çarşamba akşamı ekrana gelecek 17.bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.