Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisine bir yakışıklı geliyor… Kim bu sürpriz isim?

Sen Çal Kapımı dizisine bir yakışıklı geliyor… Kim bu sürpriz isim?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sen Çal Kapımı kapımı dizisi, yeni sezonda da emin adımlarla yürüyor. Yaz başında ekrana gelen dizinin reytinglerinin iyi gitmesiyle sezonda da devam etme şansı doğdu. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizide Hande Erçel ve Kerem Bürsin uyumu beğenildi ve samimiyeti, oyuncuların uyumu, sosyal medya yansımalarının etkisiyle de dizi yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Çarşamba akşamları reytingde birinciliği kimseye bırakmayan Fox TV’nin dizisi, dün akşam 11. bölümüyle ekranlara geldi. Serkan ve Eda arasındaki çekimin iyice güçlenmesiyle birlikte izleyici de diziyi daha heyecanla takip etmekte. 12. bölümde ikilinin daha da yakınlaşacağı ve aşk itirafının tam sahnelerinin yer alacağı diziye bir de yeni transfer haberi geldi.

Her ne kadar reytingleri iyi gitse de hikayeye katılacak yeni ve sürpriz isimlerle birlikte farklı olayların da olması diziyi daha sürükleyici yapıyor. Bu nedenle bir taze kan daha Sen Çal Kapımı dizisine geliyor. Kim mi bu isim?

Pek çok dizi ve sinema filmlerinden tanıdığımız Pamir Pekin. Oyuncu, başarılı performansıyla yer aldığı projelerde dikkat çekerken tam da Eda ve Serkan’ın yakınlaştığı bir dönemde ortaya çıkması ise kafaları karıştırdı!

Altan Dönmez’in yönetmenliğini yaptığı ve MF Yapım imzalı diziye Pekin’in katıldığı kulis bilgisini Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından paylaştı.

Sen Çal Kapımı dizisine bir yakışıklı geliyor... Kim bu sürpriz isim? 7

Pamir Pekin daha önce Parmaklıklar Ardında, Lale Devri, Muhteşem Yüzyıl, Gönül İşleri, İlişki Durumu Karışık, Hayat Şarkısı ve son olarak da Yuvamdaki Düşman dizisinde oynamıştı. Bakalım başarılı oyuncu Sen Çal Kapımı dizisinde kimi oynayacak?