Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisine, Dubaili Prens rolü ile Mert Öcal geliyor

Sen Çal Kapımı dizisine, Dubaili Prens rolü ile Mert Öcal geliyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, yeni ve sürpriz isimlerle yoluna devam ediyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları diziye katılan yeni karakterler, hikayeye de ayrı bir heyecan getiriyor. Eda ve Serkan’ın hayatına dahil olan isimlere bir yenisi daha ekleniyor!

Bu akşam 24. bölümü yayınlanacak olan diziye, geçtiğimiz haftalarda Balca Koçak karakteri ile İlayda Çevik katılmıştı. Balca’nın gelişi ile birlikte Eda ve Serkan gerginlikler yaşarken, bu kez diziye katılacak yeni ismin de gerginliğe yol açacağını tahmin etmek zor değil!

Serkan’la yakınlaşmaya çalışan Balca’nın hareketleri Eda’yı kıskandırırken, bu kez de Serkan’ı delirtmesi muhtemel bir kişi geliyor diziye!

Sen Çal Kapımı dizisine Dubaili Prens Seymen rolüyle Mert Öcal katılacak. Öcal’ın oynayacağı Prens Seymen’in Eda’ya ilgi duyacağı tahminleri yapılıyor. Tabii bu durumda Serkan da kıskançlıktan küplere binecek!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya sayfasından verdiği bilgiye göre Prens Seymen rolüyle Mert Öcal diziye dahil oluyor. Böylece bir dizi karışıklık da beraberinde geleceğe benziyor!

Sen Çal Kapımı dizisine, Dubaili Prens rolü ile Mert Öcal geliyor 7

Bakalım bu sürpriz konuk, diziye neler katacak? İzleyip hep birlikte göreceğiz.

Sen Çal Kapımı dizisinin sürprizleri bununla da bitmeyecek. Bir başka isim daha diziye renk katacak. Hakan Karahan,
Şef Alexander Zucco karakteriyle bu akşam yayınlanacak 24. bölümde ortaya çıkıyor.

Yeni bölüm tanıtımında da ortaya çıkan bu karizmatik karakter, Aydan’ın (Neslihan Yeldan) ilgisini çekerken, Ayfer’in (Evrim Doğan) de ondan etkilenmesi eğlenceli sahnelere neden olacak.

İşte Sen Çal Kapımı 24. bölüm fragmanı: