Ana sayfa Güncel Haberler Sen Çal Kapımı dizisinin ilk izlenimi Erkenci Kuş’u hatırlattı!

Sen Çal Kapımı dizisinin ilk izlenimi Erkenci Kuş’u hatırlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin en büyük şansı işte bu! Fox TV’nin yeni dizisi Sen Çal Kapımı’nın ilk fragmanı yayınlandıktan sonra sosyal medyada bir hareket yaşandı. Binlerce mesaj paylaşıldı. Genellikle olumlu izlenimlerin yer aldığı bu mesajların ortak bir noktası vardı.

Dizi hayranları en çok da Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in birbirlerine çok iyi uyum sağladıklarını hemen fark etti. Dizinin ne konusu ne karakterlerin durumu ne de çekimler noktasında bir yorum yapmak ve ileriye dair mesajlar vermek için erken…

Ancak iki ünlü ismin ne kadar uyumlu olduklarını anlamak için kısa bir fragman bile yeterli oldu. Hande Erçel de Kerem Bürsin de projeye başlamadan önce birbirlerine sıcak mesajlar yollamıştı.

İlk kez tanışan ikili, birbirlerinden etkilendiklerini ve iyi bir enerji yakaladıklarını röportajlarında anlattılar. İşte bu uyum ve enerjinin gerçekten yaşandığı daha ilk fragman ile anlaşıldı.

Nasıl ki Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemir ile Can Yaman uyumu çok başarılıydı ve bu durum diziyi sürekledi. İşte aynı durum Sen Çal Kapımı dizisinde de görülüyor.

İki ünlü isim, eğlenceli ve romantik komedi özellikleri taşıyan bu dizi ise bir Erkenci Kuş etkisi yaratır mı, henüz bunu söylemek için erken.

Ancak, Can Yaman – Demet Özdemir uyumunun bir benzerini yakaladıkları da daha ilk fragmandan anlaşıldı.

Sen Çal Kapımı dizisinin ilk izlenimi Erkenci Kuş'u hatırlattı! 7